Onze diensten

Wilt u uw huis verkopen?

Het verkopen van uw huis is niet iets wat u dagelijks doet. Als verkoopmakelaar ontzorgen we u graag tijdens het gehele verkoopproces. We komen op voor uw belangen als verkoper,  bemiddelen en geven deskundig advies. Heeft u interesse in onze hulp? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0187 - 68 48 68, of stuur ons een e-mail. U kunt ook ons contactformulier invullen.

Aankoopbemiddeling

Bezuijen Bemiddeling helpt u graag bij de aankoop van uw (recreatie)woning of bedrijfspand. Als specialist in de markt hebben wij visie op ligging, staat van onderhoud en courantheid van het object. Met deze kennis kunnen wij u van dienst zijn.

Taxaties

Waardebepaling

Een waardebepaling van uw woning wordt door Bezuijen Bemiddeling te allen tijde gratis uitgevoerd met als doel u op de hoogte te brengen van een eventuele reële opbrengst van uw woning indien u over mocht gaan tot verkoop. Wij willen u daarbij uiteraard graag begeleiden.

Taxatie

Om tot aan- of verkoop over te gaan is een taxatierapport een uitermate belangrijk document. Deze taxatie wordt uitgevoerd door een gecertificeerd makelaar/taxateur. Hieraan zijn, afhankelijk van het type woningtaxatie, kosten verbonden.

Verhuisplannen? Ga vrijblijvend het gesprek aan!

Bezuijen Bemiddeling