Onze diensten

Verkoop van uw woning

Het verkopen van uw huis is niet iets wat u dagelijks doet. Als verkoopmakelaar ontzorgen we u graag tijdens het gehele verkoopproces. We komen op voor uw belangen als verkoper,  bemiddelen en geven deskundig advies. Heeft u interesse in onze hulp? Neem dan contact met ons op via 0187 - 68 48 68, stuur ons een e-mail, of maak gebruik van ons contactformulier.

Waardebepaling

Onze verkoopmakelaar komt graag vrijblijvend bij u langs voor een eerste kennismaking en gratis waardebepaling. Dit is een vrijblijvend advies over de actuele verkoopwaarde van uw woning. Uw makelaar kijkt naar de staat van de woning,  de woonoppervlakte, de omgeving en de prijsontwikkeling van vergelijkbare verkochte woningen in de buurt. Na het doen van een waardebepaling adviseren we u over de aanpak van de woningverkoop en de vraagprijs voor uw woning.

 

Aankoop van een woning

Bezuijen Bemiddeling helpt u graag bij de aankoop van uw (recreatie)woning of bedrijfspand. Als specialist in de markt hebben wij visie op ligging, staat van onderhoud en courantheid van het object. Met deze kennis kunnen wij u van dienst zijn.

Lees meer over de aankoop van een woning

 

Taxaties

Om tot aan- of verkoop over te gaan is een taxatierapport een uitermate belangrijk document. Deze taxatie wordt uitgevoerd door een gecertificeerd makelaar/taxateur. Hieraan zijn, afhankelijk van het type woningtaxatie, kosten verbonden.

Lees meer over taxaties

 

Hypotheek

Naast Bezuijen Bemiddeling zit de Hypotheekshop gevestigd. Zij helpen u graag verder met al u vragen rondom het afsluiten of overzetten van een hypotheek voor de aankoop van uw woning. 

Verhuisplannen? Ga vrijblijvend het gesprek aan!

Bezuijen Bemiddeling