Aankoop van een woning

In de huidige krappe woningmarkt is het soms lastig om een geschikte woning te vinden. Een aankoopmakelaar van Bezuijen Bemiddeling kan u helpen bij het vinden en kopen van een (recreatie)woning. We komen op voor uw belangen als koper, bemiddelen en geven deskundig advies. Daarnaast zijn we vaak als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de buurt en kennen we de regio van binnen en van buiten. Een ander voordeel is ons grote netwerk binnen de lokale woningmarkt.

Neem vrijblijvend contact met ons op


De diensten van een aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar kunnen wij u verschillende diensten aanbieden. Afhankelijk van uw wensen bepaalt u waar we u mee kunnen helpen.

  • Begeleiding bij bezichtigingen: we gaan met u mee tijdens een bezichtiging en geven u een objectieve reactie over de betreffende woning. Daarnaast kijken we kritisch naar de bouwkundige staat en eventuele gebreken van de woning.
  • Het uitvoeren van onderzoek naar de woning: we controleren juridische documenten, bestemmingsplannen en eventuele verborgen gebreken.
  • Het voeren van onderhandelingen namens u met de verkopende partij: we proberen voor u een zo laag mogelijke prijs onder de gewenste voorwaarden te krijgen. Met als resultaat; een voor u gunstige koopovereenkomst.

 

Huis aankopen

De voordelen van een aankoopmakelaar

Het is niet verplicht om bij het aankopen van een woning een aankoopmakelaar in te schakelen. Zonder makelaar kunt u ook zelf een woning kopen. Toch kiest men er steeds vaker voor om een aankoopmakelaar in te schakelen. Dit heeft verschillende voordelen:

  • De bouwkundige kennis van een aankoopmakelaar zorgt voor een objectieve beoordeling van de woning en eventuele (verborgen) gebreken worden snel herkend.
  • Een aankoopmakelaar heeft ervaring in het onderhandelen over de prijs en voorwaarden van een woning, dit kan u veel geld besparen.
  • Een objectieve mening: aankoopmakelaars zijn objectief en geven u eerlijke feedback over de woningen die u bekijkt.

Kosten van een aankoopmakelaar

De kosten van een aankoopmakelaar variëren afhankelijk van de diensten die u afneemt. U betaalt ons als aankoopmakelaar een vast bedrag en alleen bij een geslaagde aankoop.

Wij helpen u graag met de aankoop van uw woning

Of u nu in een oriënterende fase zit, of al een mooie woning op het oog heeft, we komen graag bij u langs voor een eerste kennismaking. Vul het onderstaande contactformulier in om een afspraak te maken met een van onze makelaars. Liever eerst telefonisch contact? Bel ons dan op 0187- 68 48 68..Verhuisplannen? Ga vrijblijvend het gesprek aan!

Bezuijen Bemiddeling