Uw huis verkopen met een verkoopmakelaar

Het verkopen van uw huis is niet iets wat u dagelijks doet. Als verkoopmakelaar ontzorgen we u graag tijdens het gehele verkoopproces. We komen op voor uw belangen als verkoper,  bemiddelen en geven deskundig advies. Als VBO-makelaar kennen wij Goeree-Overflakkee van binnen en van buiten. We zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in de buurt en de verkoopprijs van vergelijkbare woningen. Ons netwerk is groot, waardoor huizenkopers ons goed weten te vinden. Het resultaat: een hogere opbrengst en kortere verkooptermijn van uw woning!

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Verkoopmakelaar

Wat doet een verkoopmakelaar?

Er komt veel kijken bij het verkopen van een woning. Als verkoopmakelaar behartigen wij uw belangen en rechten als verkoper. Wij houden ons bezig met het verkoopproces zodat u tijd over heeft voor andere belangrijke zaken. Met onze kennis en expertise zorgen wij voor de maximale verkoopprijs.  De belangrijkste werkzaamheden hebben we voor u samengevat.  
  • Onze verkoopmakelaar komt vrijblijvend bij u langs voor een eerste kennismaking en gratis waardebepaling. Dit is een vrijblijvend advies over de actuele verkoopwaarde van uw woning.
  • We adviseren u over de aanpak van uw woningverkoop en stellen in overleg met u de vraagprijs vast. 
  • Wanneer u met ons in zee gaat, zorgen we er samen voor dat uw huis goed wordt gepresenteerd. We geven u tips en adviezen om uw woning verkoopklaar te maken. 
  • Een professionele fotograaf maakt mooie foto’s van uw woning. Deze beelden worden online geplaatst op woningsites zoals Funda, onze website en verspreiden wij actief binnen ons netwerk. Uiteraard plaatsen we ook een verkoopbord in uw tuin zodat uw huis ook voor voorbijgangers goed zichtbaar is.  
  • Zodra uw huis te koop staat, kunnen potentiële kopers een afspraak maken om uw woning te komen bezichtigen. Onze verkoopmakelaar zal een uitgebreide rondleiding verzorgen.
  • Samen gaan we de onderhandeling in als er een bod op uw huis wordt gedaan. We bepalen de strategie die nodig is om de beste prijs te krijgen voor uw woning.
  • Als u het bod geaccepteerd heeft, is uw woning onder voorbehoud verkocht. Wij stellen de koopovereenkomst vast en begeleiden u tot aan de woningoverdracht bij de notaris.

Meer info over onze verkoopbemiddeling

 

Wat kost een verkoopmakelaar?

De kosten van onze verkoopmakelaar zijn op aanvraag en afhankelijk van verschillende factoren, zoals de verkoopprijs van uw woning en de diensten die u van ons af wilt nemen. De gemiddelde makelaarskosten bij de verkoop van uw woning bestaan grotendeels uit een klein percentage van de uiteindelijke verkoopprijs.

Of u nu in een oriënterende fase zit, of uw huis of vakantiewoning juist zo snel mogelijk wilt verkopen, we komen graag bij u langs voor een eerste kennismaking. Vul het onderstaande contactformulier in om een afspraak te maken met een van onze makelaars. Liever eerst telefonisch contact? Bel ons dan op 0187 684 868.

 

Verhuisplannen? Ga vrijblijvend het gesprek aan!

Bezuijen Bemiddeling