Vakantiehuis verkopen

Wilt u uw vakantiehuis verkopen op Goeree-Overflakkee? En bent u nog op zoek naar een makelaar die u daarbij kan helpen? Dan bent u bij Bezuijen Bemiddeling aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring met het verkopen van vakantiehuizen, kunnen we u voorzien van passend advies. Zo ontzorgen wij u volledig tijdens het verkoopproces. Benieuwd naar alle voordelen? Lees dan verder of neem direct contact met ons op om uw vakantiehuis te verkopen! 

Ik wil mijn vakantiehuis verkopen

Vakantiehuis verkopen via Bezuijen Bemiddeling

Wanneer u ervoor kiest om uw vakantiehuis te verkopen via Bezuijen Bemiddeling, dan nemen wij als verkoopmakelaar alles voor u uit handen. Van de waardebepaling tot het maken van aantrekkelijke foto’s en de onderhandeling met de potentiële kopers. Wij weten precies wat er nodig is om uw vakantiehuis zo goed mogelijk in de spotlights te zetten. Niet alleen voor de Nederlandse kopers, maar ook voor Duitse geïnteresseerden!

Bezuijen Bemiddeling is als makelaar VBO-gecertificeerd. Dat betekent dat u verzekerd bent van kwaliteit en in zee gaat met een makelaar die een duidelijke visie op de ligging, de onderhoudsstaat en de marktwaarde van uw woning heeft. Daarnaast voeren wij als VBO makelaar een gratis waardebepaling voor u uit, zodat u weet welke opbrengst reëel is voor uw woning. Dit alles maakt Bezuijen Bemiddeling een goede partner om samen uw vakantiehuis te verkopen op een prettige en vertrouwde manier. Met ons kantoor gevestigd in Ouddorp zijn wij als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de huizenmarkt in plaatsen als; Dirksland,  Goederede, Middelharnis en Stellendam. 

vakantiehuis verkopen

Bent u benieuwd wat andere (vakantie)huizenverkopers van onze dienstverlening vinden? Lees dan onze klantrecensies. Wij worden door onze klanten namelijk beoordeeld met een 9,6!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

Reguliere woning of vakantiehuis verkopen? Het kan bij Bezuijen Bemiddeling!

U kunt dus bij ons terecht wanneer u een vakantiehuis wilt verkopen. Daarnaast kunt u ook uw reguliere woning verkopen via Bezuijen Bemiddeling. Het verkoopproces bij woonhuizen verloopt weer anders dan bij vakantiehuizen. Dankzij onze jarenlange ervaring met het verkopen van allerlei soorten woningen, weten we precies wat u nodig heeft om uw woonhuis of vakantiehuis te verkopen!

Ik wil mijn (vakantie)huis verkopen!

Wij helpen u graag uw vakantiehuis te verkopen!

Wilt u uw vakantiehuis verkopen via Bezuijen Bemiddeling? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder bij de verkoop van uw vakantiehuis. Voor vragen zijn wij telefonisch te bereiken via 0187 - 68 48 68. Uiteraard kunt u ook direct het onderstaande contactformulier invullen.Verhuisplannen? Ga vrijblijvend het gesprek aan!

Bezuijen Bemiddeling