Huizen te koop Middelharnis

Bent u op zoek naar uw droomhuis in een van de meest bruisende dorpen van Goeree-Overflakkee? Zoek dan niet verder. Bezuijen Bemiddeling heeft geregeld huizen te koop in Middelharnis. Of u nu op zoek bent naar een starterswoning of juist een groter huis, wij helpen u graag in de zoektocht naar het huis wat bij uw wensen past!

Bekijk meteen ons aanbod huizen te koop in Middelharnis


Huis kopen in Middelharnis: een goede keuze!

Het gezellige dorp Middelharnis ligt op een centrale plek op het eiland Goeree-Overflakkee. Sommelsdijk, het naastgelegen dorp, is aan Middelharnis vastgegroeid, waardoor er talloze voorzieningen te vinden zijn. Zo vindt u hier de bruisende winkelstraat d'n Diek, met onder andere een Albert Heijn, Blokker, Van Haren, Kruidvat en Hema. Maar ook de lokale winkels, zoals vintagewinkel 19 Toen, bakkerij Van Helden en lunchroom Croissy, zijn hier goed vertegenwoordigd. Bovendien kunt u genieten van een hapje en een drankje bij de horecagelegenheden aan de altijd gezellige haven. Daarnaast zijn dankzij de centrale ligging van Middelharnis grotere steden zoals Rotterdam en Breda goed bereikbaar.


Verschillende huizen te koop in Middelharnis

Middelharnis is een dorp met een rijke historie en is tegelijkertijd gericht op de toekomst. Daarom vindt u hier zowel grote monumentale panden in de sfeervolle Voorstraat als nieuwbouwwoningen in hippe wijken zoals de Havenkade. Bent u op zoek naar een starterswoning, een ruime gezinswoning of een huis voor de oude dag: er zijn verschillende huizen te koop in Middelharnis!

Huizen te koop Middelharnis


Huizen te koop in Middelharnis bij Bezuijen Bemiddeling

Bezuijen Bemiddeling is dé makelaar van Goeree-Overflakkee met verschillende huizen te koop in Middelharnis. Wij zijn aangesloten bij de VBO-vereniging van makelaars en taxateurs. Door deze titel kunt u blind op ons vertrouwen en kiest u voor kwaliteit en zekerheid bij de aankoop van uw nieuwe huis in Middelharnis.

Deze huizen bieden wij te koop in Middelharnis aan 


Interesse? Neem contact met ons op!

Benieuwd welke huizen te koop staan in Middelharnis of wilt u meer informatie over een bepaalde woning aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag! Vul het onderstaande contactformulier in of bel met een van onze medewerkers via 0187 - 68 48 68.

Vul het contactformulier in!

Verhuisplannen? Ga vrijblijvend het gesprek aan!

Bezuijen Bemiddeling