Huis te koop Sommelsdijk

Bent u van plan te gaan verhuizen en bent u op zoek naar een huis te koop in Sommelsdijk? Wat mooi dat u in Sommelsdijk wilt kijken naar uw nieuwe woning. Bezuijen Bemiddeling helpt u graag verder!

Wij zijn een middelgrote makelaar gevestigd in Ouddorp én aangesloten bij de VBO-vereniging van makelaars en taxateurs. Ons werkgebied strekt zich uit van Ouddorp tot aan Ooltgensplaat; het gehele eiland Goeree-Overflakkee dus. Als iemand u goed kan adviseren over het woningaanbod in Sommelsdijk, zijn wij het wel! Bekijk hieronder direct het aanbod of lees verder over het mooie dorp midden op ons eiland.

Bekijk ons aanbod in Sommelsdijk


Huis te koop in Sommelsdijk: eerst even voorstellen

Wij stellen u graag voor aan een van de grootste dorpen van Goeree-Overflakkee: Sommelsdijk. Het dorp is inmiddels volledig vastgegroeid aan Middelharnis, maar heeft altijd haar dorpse karakter behouden. In Sommelsdijk, ooit Sonnemaresdijk geheten, treft u tientallen rijksmonumenten en twee bijzondere bezienswaardigheden: de Hervormde Kerk aan de Ring en het Streekmuseum Goeree-Overflakkee.

Het dorp telt verder zo'n 20 winkels, waaronder een Albert Heijn en bakkerij Koese. En met het naastgelegen Middelharnis letterlijk om de hoek is het winkelaanbod nog veel groter. Zo vindt u in het centrum van Middelharnis een Hema en een Blokker, diverse kledingwinkels en is Tieleman Keukens gevestigd aan de Zuidelijke Randweg. Met Rotterdam en Breda op zo'n drie kwartier rijden, zijn grote(re) steden uitstekend bereikbaar. In de gehele gemeente Goeree-Overflakkee, waar Sommelsdijk onder valt, treft u zowel Christelijk als openbaar georiënteerde scholen.

Huis te koop in Sommelsdijk: een veelzijdig aanbod

Sommelsdijk biedt dus alle gewenste voorzieningen voor jong en oud. En daar zijn de huizen in het dorp goed op ingespeeld. Zo is het woningaanbod in Sommelsdijk zeer divers. U vindt er starterswoningen, ruime gezinswoningen en nieuwbouwwijk De Westplaat (2000), maar ook vrijstaande huizen in de polder! Het oude dorpscentrum herbergt een flink aantal historische panden, waaronder een kleine 60 op de lijst van Rijksmonumenten staan. U ziet het: Sommelsdijk heeft het allemaal!

Huis te koop Sommelsdijk - Bezuijen Bemiddeling

"Huis te koop Sommelsdijk" u kunt er werkelijk alle kanten mee op.

Huis kopen in Sommelsdijk via Bezuijen Bemiddeling?

Heeft u een huis te koop gezien in Sommelsdijk of bent u benieuwd naar het woningaanbod in dit prachtige dorp op Goeree-Overflakkee? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder! U kunt ook ons contactformulier invullen en uw gegevens achterlaten; wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. Wilt u liever direct een van onze medewerkers spreken om de mogelijkheden van het kopen van een huis in Sommelsdijk te bespreken? Bel dan met een van onze medewerkers: 0187-68 48 68.

Verhuisplannen? Ga vrijblijvend het gesprek aan!

Bezuijen Bemiddeling