Huis te koop Ouddorp

Wilt u een huis gaan kopen in Ouddorp, maar heeft u nog geen idee waar te beginnen? Bezuijen Bemiddeling helpt u graag verder! Wij zijn een middelgrote makelaar gevestigd in Ouddorp zelf én aangesloten bij de VBO vereniging van makelaars en taxateurs. Als iemand u goed kan adviseren, zijn wij het wel! Bekijk hieronder direct ons aanbod of lees verder over dit prachtige dorp op de kop van het eiland Goeree-Overflakkee.

Bekijk ons aanbod in Ouddorp

Huis kopen in Ouddorp: de voordelen!

Ouddorp kenmerkt zich door een bruisend centrum met vele pittoreske winkeltjes en voldoende horeca gelegenheden. Denk hierbij aan restaurantjes, bistro’s en cafés, maar ook de nabijgelegen strandtenten zijn zeer populair! Ouddorp is namelijk dé badplaats van Goeree-Overflakkee. In de zomer bruist het hier van de toeristen en zeker onder de Duitsers is dit dorp zeer populair. De populariteit komt met name door de langgerekte brede stranden van Ouddorp en de omliggende groene natuur.

huis-te-koop-ouddorp

Ouddorp kent ook vele fiets- en wandelroutes. Als u besluit in Ouddorp te gaan wonen, heeft u op nog geen 10 minuten loopafstand een breed scala aan mogelijkheden om te genieten van deze rust en ruimte. Ouddorp heeft dus alles in zich om een mooie thuisplek te worden voor u. Daarnaast is Ouddorp ook dé hotspot als het gaat om recreëren. Om die reden bieden wij naast reguliere woningen ook recreatiewoningen in Ouddorp te koop aan

Exclusief wonen in Ouddorp

Bent u op zoek naar een exclusieve woning in Ouddorp? Bekijk dan ons aanbod woningen met ons Blue Living label! Dit aanbod is zeker de moeite waard om eens te bekijken, want hier vindt u enkel woningen met veel luxe en allure.

Bekijk ons Blue Living aanbod in Ouddorp

Interesse? Neem contact met ons op!

Benieuwd naar ons aanbod huizen in Ouddorp, wilt u meer informatie over een woning of heeft u een andere vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u maar al te graag. Vul ons contactformulier in of bel met een van onze medewerkers via: 0187 - 68 48 68.

 

Verhuisplannen? Ga vrijblijvend het gesprek aan!

Bezuijen Bemiddeling