Recreatiewoning te koop Ouddorp

Bent u op zoek naar een recreatiewoning in het pittoreske Ouddorp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want Bezuijen Bemiddeling helpt u graag in uw zoektocht naar het vakantiehuis van uw dromen. Wij zijn een middelgrote makelaar gevestigd in Ouddorp zelf én aangesloten bij de VBO-vereniging van makelaars en taxateurs. Als iemand u goed kan adviseren, zijn wij het wel! Bekijk snel ons aanbod, want wij hebben verschillende recreatiewoningen te koop in Ouddorp!

Bekijk meteen ons aanbod recreatiewoningen in Ouddorp

Recreatiewoning kopen in Ouddorp: de voordelen!

Ouddorp kenmerkt zich door de rust en de prachtige natuur. Van de langgerekte brede stranden tot aan de groene polders: u vindt het hier allemaal! Daarnaast staat Ouddorp ook bekend om haar bruisende centrum met pittoreske winkeltjes en gezellige horeca. Denk hierbij aan restaurantjes, bistro’s en cafés, maar ook de nabijgelegen strandtenten zijn zeer populair! Ouddorp is namelijk dé badplaats van Goeree-Overflakkee.

Niet alleen in de zomer is Ouddorp de ideale plek om te vertoeven, maar ook in de koudere maanden is er genoeg te doen in deze omgeving. Zo kunt u uitwaaien op het strand, een prachtige frisse boswandeling maken op de kop van Schouwen of uzelf lekker uitleven met een van de uitdagende watersporten op de Brouwersdam.

Recreatiewoning te koop Ouddorp


Verschillende recreatiewoningen te koop in Ouddorp

Bezuijen Bemiddeling is dé makelaar voor u als u op zoek bent naar een recreatiewoning in Ouddorp! Ouddorp kent verschillende vakantieparken, zoals Noordzeepark, De Klepperstee en Strandpark Duynhille. Op deze parken kunt u genieten van de rust die Ouddorp te bieden heeft én heeft u genoeg voorzieningen om de hoek voor onbezorgde verblijf. Naast recreatiewoningen op vakantieparken bieden wij ook geregeld vrijstaande vakantiewoningen aan. Bekijk ons huidige aanbod recreatiewoningen te koop in Ouddorp en vindt de woning die bij uw wensen past!

Deze recreatiewoningen bieden wij te koop aan in Ouddorp


Interesse? Neem contact met ons op!

Benieuwd welke recreatiewoningen wij te koop in Ouddorp aanbieden of wilt u meer informatie over een bepaalde vakantiewoning aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag! Vul het onderstaande contactformulier in of bel met een van onze medewerkers via 0187 - 68 48 68.

 

Vul het contactformulier in!

Verhuisplannen? Ga vrijblijvend het gesprek aan!

Bezuijen Bemiddeling