Bezuijen Bemiddeling, uw VBO makelaar

Bezuijen Bemiddeling is als VBO makelaar aangesloten bij de VBO vereniging voor makelaars en taxateurs.  Het doel van deze vereniging is om makelaars bij elkaar te brengen en te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast behartigt de VBO de belangen van makelaars en taxateurs en richt de organisatie zich op de toekomst door technologische ontwikkelingen in de gaten te houden. Met een VBO makelaar kiest u voor vertrouwen, kwaliteit en zekerheid!

Bekijk ons aanbod als VBO makelaar 


Kwaliteit van VBO makelaars

De kwaliteit en betrouwbaarheid van makelaars is van uiterst belang. Bij het kopen en verkopen van een huis gaat het tenslotte om veel geld en om uw persoonlijke leefomgeving. U kunt vertrouwen op de VBO! Door een certificering, inschrijving in het kwaliteitsregister en verschillende samenwerkingen met validatie-instituten, wordt de kwaliteit van VBO makelaars gewaarborgd. Door het sterke netwerk van de VBO, kunnen makelaars elkaar gemakkelijk vinden. Daarnaast worden er door de VBO webinars, online talks en jaarlijks meer dan 30 overige evenementen georganiseerd om het netwerken tussen de makelaars te simuleren. 

 Lees meer over de VBO


VBO makelaar

Waarom kiezen voor Bezuijen Bemiddeling als VBO makelaar?

Het kiezen voor een makelaar die is aangesloten bij de vereniging voor makelaars en taxateurs is een slimme keuze. De gecertificeerde makelaars van de VBO worden getoetst op vakkennis. Bovendien staan de VBO makelaars geregistreerd in verschillende systemen die strenge eisen hebben. Met een VBO makelaar zit u altijd goed! Als u kiest voor een VBO makelaar, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Een VBO makelaar heeft veel kennis van de markt en houdt deze kennis op peil;
  • Een  VBO makelaar kan u een goed advies geven over alle aspecten van de verkoop doordat de makelaar beschikt over een database;
  • Een VBO makelaar loopt geen financieel risico, doordat de makelaar verzekerd is tegen beroepsaansprakelijkheid.

Neem contact op met uw VBO makelaar


VBO makelaar

Bezuijen Bemiddeling is uw VBO makelaar!

Bij Bezuijen Bemiddeling als VBO makelaar bent u van harte welkom op de Hoenderdijk 7A in Ouddorp. Ons kantoor is geopend op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30. Op zaterdagen en buiten kantoortijden zijn wij beschikbaar op afspraak. Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken op 0187 - 68 48 68, mobiel op 06 - 53 33 19 80 of via ons e-mailadres info@bezuijenbemiddeling.nl.

Neem contact met ons op

 


Verhuisplannen? Ga vrijblijvend het gesprek aan!

Bezuijen Bemiddeling