Makelaar Goeree-Overflakkee

Bent u op zoek naar een makelaar op Goeree-Overflakkee? Dan bent u bij Bezuijen Bemiddeling aan het juiste adres! Bezuijen Bemiddeling is een middelgrote makelaar gevestigd in Ouddorp en is actief op de eilanden Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten. Binnen deze regio hebben wij een zeer divers woningaanbod.  

Of u nu op zoek bent naar een starterswoning of een grote gezinswoning, bij Bezuijen Bemiddeling vindt u de woning die bij u past! Daarnaast zijn wij aangesloten bij een VBO vereniging van makelaars en taxateurs. Dit maakt ons dé vertrouwde makelaar met veel kennis van de woningmarkt.

Bekijk ons woningaanbod

 

Uw huis verkopen op Goeree-Overflakkee

Als u uw huis te koop wil zetten op Goeree-Overflakkee of in de regio Voorne-Putten, moet u bij Bezuijen Bemiddeling zijn! Wij zijn uw makelaar op Goeree-Overflakkee met specialisme en visie op de ligging, onderhoudsstaat en marktwaarde van uw woning. Uw huis verkopen is een grote stap in uw leven. Het gaat tenslotte om veel geld, maar ook om uw persoonlijke leefomgeving. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor een makelaar op Goeree-Overflakkee waarop u blind kunt vertrouwen. Kies voor kwaliteit en zekerheid bij Bezuijen!

Wilt u uw huis verkopen? Bijvoorbeeld in Middelharnis, Stellendam of Ouddorp? Wij gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan om een waardebepaling voor uw huis uit te voeren.  Zo weet u precies welke opbrengst reëel is voor uw huis. Neem contact op voor meer informatie!

 Makelaar Goeree-Overflakkee


Makelaar Goeree-Overflakkee Bezuijen Bemiddeling

Of u nu een huis wilt kopen of verkopen, Bezuijen Bemiddeling is de makelaar op Goeree-Overflakkee die u kunt helpen! Met ons diverse aanbod vindt u de woning die voldoet aan uw wensen. Naast de woningen in Ouddorp, biedt Bezuijen Bemiddeling ook huizen aan in  Den Bommel, Dirksland, Goedereede, Nieuwe-Tonge, Middelharnis, Sommelsdijk, Oude-Tonge en nog meer!

Bekijk hier ons aanbod!

 
Mocht het zo zijn dat uw droomwoning er niet bij staat, niet getreurd! Met onze woningmatch hebben wij een korte vragenlijst opgesteld waarin u uw woonwensen bij ons kunt achterlaten. Zo helpen wij met de zoektocht naar uw droomhuis. Wij zijn uw makelaar op Goeree-Overflakkee en helpen u graag verder!

Exclusief wonen op Goeree-Overflakkee met Bezuijen Bemiddeling

Exclusief wonen past bij het eiland Goeree-Overflakkee. Bezuijen Bemiddeling is uw makelaar op Goeree-Overflakkee met aanbod aan exclusieve woningen. Met Blue Living van Bezuijen vindt u uw droomwoning op de meest inspirerende en unieke locaties!

Makelaar Goeree-Overflakkee


Bezuijen Bemiddeling helpt u bij het vinden van uw droomhuis op Goeree-Overflakkee

Wij willen u van harte verwelkomen op de Hoenderdijk 7A in Ouddorp. Ons kantoor is geopend op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30. Op zaterdagen en buiten kantoortijden zijn wij beschikbaar op afspraak. 
U kunt ons bereiken via 0187 - 684868 , 06 - 53331980 of via info@bezuijenbemiddeling.nl!

 


Verhuisplannen? Ga vrijblijvend het gesprek aan!

Bezuijen Bemiddeling