Huizen te koop Oude-Tonge

Bent u van plan een huis te kopen in Oude-Tonge? Uitstekende keuze! Bezuijen Bemiddeling is al jaren actief als makelaar op Goeree-Overflakkee en helpt u graag in de zoektocht naar het huis van uw dromen. Of u nu op zoek bent naar een starterswoning of juist een grotere woning op het eiland, Bezuijen Bemiddeling heeft het huis dat bij u past. Bekijk snel ons aanbod, want wij hebben geregeld verschillende huizen te koop in Oude-Tonge!

Bekijk meteen ons aanbod huizen te koop in Oude-Tonge


Huis kopen in Oude-Tonge: een aanrader!

Wonen in een van de gezelligste dorpen van Goeree-Overflakkee? Dan past Oude-Tonge perfect bij u! Dit dorp is klein maar fijn: u kunt genieten van de rust die dit mooi eiland u te bieden heeft en u bent tegelijkertijd voorzien van alle gemakken, zoals een Albert Heijn, Kruidvat, ALDI en de welbekende bakkerij Koese. Ook beschikt Oude-Tonge over een bouwmarkt, drie basisscholen en meerdere sportscholen en -verenigingen. Toch nog iets anders nodig? Dankzij de centrale ligging van Oude-Tonge bent u binnen 10 minuten in Middelharnis en staat u in iets meer dan een half uur al in het winkelcentrum van Rotterdam.

Verschillende huizen te koop in Oude-Tonge

Oude-Tonge biedt dus alle gewenste voorziening voor jong en oud. En daar zijn de huizen in het dorp goed op ingespeeld. Zo zijn er verschillende huizen te koop in Oude-Tonge. Van starterswoningen tot ruime gezinswoningen en van nieuwbouwwijken tot vrijstaande huizen in de polder: Oude-Tonge heeft het allemaal!

Huizen te koop in Oude-Tonge bij Bezuijen Bemiddeling

Bezuijen Bemiddeling is dé makelaar voor u als u op zoek bent naar een koophuis in Oude-Tonge. Wij zijn een middelgrote makelaar én zijn aangesloten bij de VBO-vereniging van makelaars en taxateurs. Door deze titel kunt u blind op ons vertrouwen en kiest u voor kwaliteit en zekerheid bij de aankoop van uw nieuwe huis in Oude-Tonge.

Deze huizen bieden wij te koop in Oude-Tonge aan
Interesse? Neem contact met ons op!

Benieuwd welke huizen wij te koop in Oude-Tonge aanbieden of wilt u meer informatie over een bepaalde woning aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag! Vul het onderstaande contactformulier in of bel met een van onze medewerkers via 0187 - 68 48 68.

Vul het contactformulier in!

Verhuisplannen? Ga vrijblijvend het gesprek aan!

Bezuijen Bemiddeling