Huizen te koop Dirksland

Bent u op zoek naar uw droomhuis in Dirksland? Zoek dan niet verder. Bezuijen Bemiddeling heeft geregeld huizen te koop in Dirksland. Of u nu op zoek bent naar een starterswoning of juist een groter huis, wij helpen u graag in de zoektocht naar het huis wat bij uw wensen past!

Bekijk meteen ons aanbod huizen te koop in Dirksland


Huis kopen in Dirksland: een aanrader!

Het pittoreske dorp Dirksland ligt op een centrale plek op het eiland Goeree-Overflakkee en wordt in de volksmond ‘klein Parijs’ genoemd. Dirksland kenmerkt zich door de prachtige Gotische kerk in de kerkring, de Watertoren aan de N215 en het gerenommeerde Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Daarnaast bent u in dit dorp van alle gemakken voorzien, zoals de Coop supermarkt, de gezellige weekmarkt of sportcomplex en zwembad de Gooye. Daarnaast ervaart u in Dirksland ook de rust en de groene omgeving die kenmerkend is voor het eiland Goeree-Overflakkee.

Huizen te koop Dirksland


Verschillende huizen te koop in Dirksland

Dirksland is het oudste dorp van Goeree-Overflakkee en kent een rijke historie. Hierdoor kunt u talloze monumentale woningen ontdekken op de Ring en in de Voorstraat. Daarnaast breidt Dirksland ook uit met hippe nieuwbouwwijken, zoals De Nieuwe Gooye. Bent u op zoek naar een starterswoning, een ruime gezinswoning of een huis voor de oude dag: er zijn verschillende huizen te koop in Dirksland!

 

Huizen te koop in Dirksland bij Bezuijen Bemiddeling

Bezuijen Bemiddeling is dé makelaar van Goeree-Overflakkee met verschillende huizen te koop in Dirksland. Wij zijn aangesloten bij de VBO-vereniging van makelaars en taxateurs. Door deze titel kunt u blind op ons vertrouwen en kiest u voor kwaliteit en zekerheid bij de aankoop van uw nieuwe huis in Dirksland.

Deze huizen bieden wij te koop in Dirksland aan

 

Interesse? Neem contact met ons op!

Benieuwd welke huizen te koop staan in Dirksland of wilt u meer informatie over een bepaalde woning aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag! Vul het onderstaande contactformulier in of bel met een van onze medewerkers via 0187 - 68 48 68.

 

Vul het contactformulier in!Verhuisplannen? Ga vrijblijvend het gesprek aan!

Bezuijen Bemiddeling