Huis te koop Nieuwe-Tonge

U bent van plan om een huis te kopen in Nieuwe-Tonge. Goede keuze wat ons betreft, Nieuwe-Tonge heeft immers veel moois te bieden! Wij zijn een middelgrote makelaar gevestigd in Ouddorp en kunnen u als geen ander adviseren omtrent huizen in dit aangename dorp op het mooie Goeree-Overflakkee. Lees hier verder wat Nieuwe-Tonge te bieden heeft of bekijk direct ons aanbod!

Bekijk ons aanbod in Nieuwe-Tonge´╗┐

Een huis te koop in Nieuwe-Tonge: wat kunt u verwachten?

huis-te-koop-nieuwe-tonge

(Bron: VVV Zeeland)

Nieuwe-Tonge is een vrij rustig dorp met ruim 2.400 inwoners. Als u houdt van rust, natuur en een polderlijke omgeving, zit u in Nieuwe-Tonge goed! Het dorp heeft weinig winkelgelegenheden en de horeca mogelijkheden zijn er ook schaars. Echter, u kunt deze faciliteiten wél vinden in MiddelharnisOuddorp of Oude-Tonge. In een tijdsbestek van nog geen half uur rijden kunt u deze beide dorpen bereiken met de auto. Bent u op zoek naar rust, dan is Nieuwe-Tonge een zeer geschikte locatie. De polderlijke omgeving is ideaal geschikt voor lange fiets-en wandeltochten. Daarnaast is een bezoek aan het Faunapark Flakkee ook iets waar u geen spijt van zult krijgen! Dit kleine dierenpark vlakbij Nieuwe-Tonge heeft in 2017 nog van het AD de ‘Publieksprijs Beste Uitje in de categorie Dierentuinen in de provincie Zuid-Holland’ gekregen. Genoeg te doen dus in dit kleine maar charmante dorp! Woont u liever diect aan het water? Dat kan in het nabijgelegen Den Bommel

Interesse? Neem contact met ons op!

Heeft u interesse om een huis te kopen in Nieuwe-Tonge, wilt u meer informatie over een woning of heeft u een andere vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u maar al te graag. Vul ons contactformulier in of bel met een van onze medewerkers via: 0187 - 68 48 68.

Verhuisplannen? Ga vrijblijvend het gesprek aan!

Bezuijen Bemiddeling