Huis te koop Goedereede

U bent zich aan het oriënteren om een huis te kopen in Goedereede? Goede keuze wat ons betreft. Wij van Bezuijen Bemiddeling hebben als makelaar een uitgebreid aanbod woningen in Goedereede. Of u nu op zoek bent naar een starterswoning of juist een grotere woning, wij hebben het huis dat bij u past!

Bekijk ons aanbod in Goedereede 

Goedereede: een mooie vestingstad vol historie

huis-te-koop-goedereede

Goedereede is een prachtige historische stad met vele bijzondere kenmerken. Zo heeft bijvoorbeeld de enige Nederlandse Paus ooit hier gewoon, kreeg de stad in 1312 stadsrechten en was de stad ten tijde van het Romeinse Rijk een zeer belangrijke doorvoerhaven. Goedereede kent vele bezienswaardigheden, denk bijv. aan:

  • De Pieterstraat: het mooiste en meest gefotografeerde straatje van Goeree-Overflakkee.
  • De haven van Goedereede: zeker de moeite waard om eens te bekijken.
  • Molen de Windvang: een van de meest unieke molens van Nederland.
  • Hotel de Gouden Leeuw: een hotel-restaurant, waarin de enige Nederlandse Paus ooit heeft gewoond.
  • De Toren van Goedereede: dit iconische bouwwerk is een must-see!

Exclusief wonen in Goedereede

Bent u op zoek naar een exclusieve woning in Goedereede? Bekijk dan ons aanbod woningen met ons Blue Living label! Dit aanbod is zeker de moeite waard om eens te bekijken, want hier vindt u enkel woningen met veel luxe en allure.

Bekijk ons Blue Living aanbod in Goedereede

Interesse? Neem contact met ons op!

Benieuwd naar ons aanbod huizen in Goedereede, wilt u meer informatie over een woning of heeft u een andere vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u maar al te graag. Vul ons contactformulier in of bel met een van onze medewerkers via: 0187 - 68 48 68.

Verhuisplannen? Ga vrijblijvend het gesprek aan!

Bezuijen Bemiddeling