Huis te koop Dirksland

U bent van plan een huis te kopen in Dirksland? Wij helpen u graag op weg! Wij van Bezuijen Bemiddeling zijn al jaren actief als makelaar op Goeree-Overflakkee. Ons woningaanbod in zeer divers. Of u nu op zoek bent naar een starterswoning of juist een grotere woning op ons eiland, Bezuijen Bemiddeling heeft het huis dat bij u past.

Bekijk ons aanbod in Dirksland ->

Huis kopen in Dirksland: een aanrader!

huis-te-koop-dirksland

Dirksland is een prachtig dorp en wordt lokaal ook wel ‘klein Parijs’ genoemd. Het dorp kenmerkt zich door de prachtige Gotische kerk in de kerkring, de Watertoren en het gerenommeerde Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. In Dirksland vindt men rust, een zeer groene omgeving en leuke bezienswaardigheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van het zeer pittoreske ‘Sas van Dirksland’. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Een huis kopen in Dirksland is een keuze waar u geen spijt van zult krijgen, wij helpen u maar al te graag in de reis naar uw droomhuis.

Interesse? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Heeft u interesse om een huis te kopen in Dirksland, wilt u meer informatie over een woning of heeft u een andere vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u maar al te graag. Vul ons contactformulier in of bel met een van onze medewerkers via: 0187 - 68 48 68.

Verhuisplannen? Ga vrijblijvend het gesprek aan!

Bezuijen Bemiddeling