Huis te koop Den Bommel

Bent u op zoek naar een huis te koop in Den Bommel? Wij van Bezuijen Bemiddeling helpen u daar graag bij. We zijn al jaren actief als makelaar op Goeree-Overflakkee en kunnen u er dus alles over vertellen. We hebben voor ieder wat wils, dus lees verder of bekijk direct ons woningaanbod.

Bekijk ons aanbod


Huis te koop in Den Bommel: rust en natuur

Den Bommel is een kleine en rustige plaats op Goeree-Overflakkee met een kleine 1700 inwoners. Het dorp ligt aan de oostelijke kant van het eiland en is daardoor zeer goed te bereiken via de N59, die weer goed verbonden is met zowel de A29 als de A59. Aan natuur is hier geen gebrek: het dorp ligt volledig aan het water en is omringd door polders. Voor waterliefhebbers een leuke plek om te wonen, zeker omdat het dorp ook een kleine haven heeft. Vanuit vogelkijkhut Adolfsgat zijn er verschillende unieke vogels te spotten en komt u helemaal tot rust door het mooie uitzicht op eiland Tiengemeten. Houdt u meer van historie? Dan zijn molen De Bommelaer, de dorpskerk en het Ollie B. Bommel standbeeld uw bezichtiging meer dan waard!

 

huis te koop den bommel


Hoewel er niet veel winkel- en eetgelegenheden zijn, ligt het dorp binnen een kwartier rijden van Middelharnis en Oude-Tonge. Hier zijn genoeg faciliteiten te vinden. Als u op zoek bent naar rust en natuur, dan is het zeker een goede keus om een huis te kopen in Den Bommel. 

Interesse? Wij helpen u graag verder

Heeft u interesse om een huis te kopen in Den Bommel, wilt u meer informatie over een woning of heeft u een andere vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u maar al te graag, want wij hebben gegarandeerd uw droomhuis te koop in Den Bommel. Vul ons contactformulier in of bel met een van onze medewerkers via 0187 - 68 48 68 voor meer informatie.


Verhuisplannen? Ga vrijblijvend het gesprek aan!

Bezuijen Bemiddeling