Huis kopen Goedereede

Wilt u een huis kopen in Goedereede? Goede keus! Bezuijen Bemiddeling kunt u daar bij helpen. Wij zijn een middelgrote makelaar in Ouddorp en zijn specialist in woningen op Goeree-Overflakkee. Over het gehele eiland vindt u ‘onze’ woningen: wij kunnen u er dus alles over vertellen!

Bekijk ons aanbod huizen in Goedereede


Huis kopen Goedereede: goede keus!

Goedereede is absoluut de moeite waard. Het is een leuk stadje met een rijk historisch verleden. Zo heeft bijvoorbeeld de enige Nederlandse Paus in Goedereede gewoond en was het, in de tijd van het Romeinse Rijk, een zeer belangrijke doorvoerhaven. Er zijn dus genoeg historische bezienswaardigheden, zoals de unieke molen: Molen de Windvang. Daarbij is ook de Pieterstraat een ware blikvanger. Deze pittoreske straat wordt ook wel de mooiste straat van Goeree-Overflakkee genoemd! Ook de Toren van Goedereede, Hotel de Gouden Leeuw en de Haven van Goedereede mogen niet ontbreken in het lijstje van leuke en mooie bezienswaardigheden. 

Huis kopen Goedereede

 

Houdt u meer van actieve uitstapjes? Dan is natuurgebied de Kwade Hoek zeker iets voor u! Wandelen of fietsen door het prachtige bos, de duinen en over het strand. Er is echt voor ieder wat wils in Goedereede. Een huis kopen in Goedereede is wat ons betreft absoluut de moeite waard, en daar helpen wij u graag bij!

 

Huis kopen in Goedereede met allure

Bent u wellicht op zoek naar een unieke woning met allure in Goedereede? Onder ons label Blue Living bieden wij diverse exclusieve woningen aan voor het ultieme, luxe woongenot! Want bij Bezuijen Bemiddeling kunt u uw droomhuis kopen in Goedereede.

 

Bekijk ons Blue Living aanbod

 

Interesse? Neem contact met ons op!

Wilt u een huis kopen in Goedereede, wilt u meer informatie over een woning of heeft u een andere vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u maar al te graag. Vul ons contactformulier in of bel met een van onze medewerkers via 0187 - 68 48 68.

 

Ik wil een huis kopen in Goedereede!

Verhuisplannen? Ga vrijblijvend het gesprek aan!

Bezuijen Bemiddeling