Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Woonoppervlakte 144 m²
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Inhoud 658 m³
  • Aanvaarding In overleg

Kaart

Waterrijck 5, Middelharnis

Omschrijving

WATERRIJCK: Bijzonder wonen aan het water

Luxe én uniek wonen aan het water? Aan de Westhavendijk in Middelharnis worden binnenkort tien nieuwe en uiterst luxe appartementen gerealiseerd, alle met hun eigen prachtige vergezichten en bijzondere detaillering. De tien appartementen bieden een duurzame woongelegenheid met eigen parkeergarage en carport vol zonnepanelen, gelegen binnen een historische omgeving. Het appartementencomplex is gelegen aan het water, op loopafstand bevinden zich de sfeervolle jachthaven met gezellige restaurants en het winkelcentrum D’n Diek met een ruim en divers winkelaanbod.

Het moderne gebouw met houten gevelbekleding wordt gekenmerkt door de langwerpige vorm met een licht hellend en verspringend klassiek zadeldak. De nieuwbouw blijft binnen de footprint van de oorspronkelijke bebouwing en respecteert met haar vormgeving de architectuur van toen. Het nieuwe uiterlijk biedt de ‘look and feel’ van de oude loodsen, maar dan in een nieuwe en eigentijdse architectuur die perfect aansluit bij de transformatie naar de woonfunctie van het nieuwe gebouw.

Bouwnummer 5

- 144 m² woonoppervlakte
- 37 m² royale buitenruimtes
- 51 m² inpandige ruimte waarvan 26 m² privé garage
- Carport
- Privé lift (optioneel) & eigen entree

Appartement bouwnummer 5 heeft een woonoppervlakte van 144 m², twee royale buitenruimtes met een totaal oppervlakte van 37 m², overige inpandige ruimte van 51 m² en is indien gewenst voorzien van een privé lift (niet inbegrepen in koopsom). Dit uiterst luxe appartement is daarnaast voorzien eigen parkeergarage en carport. Het souterrain is ingericht met een ruime berging/garage, een slaap-/studeerkamer, berging en technische ruimte. De eerste etage is ingericht met de twee buitenruimtes, royale living en een slaapkamer met badkamer en-suite. U kunt hier op duurzame wijze wonen aan het water, binnen het overwegend open landschap van Goeree-Overflakkee.

Waterrijck, hét luxe appartementencomplex aan de Westhavendijk te Middelharnis op het prachtige en groene eiland Goeree-Overflakkee. Een veelzijdig eiland met een rijke geschiedenis. U vindt hier eindeloze fiets- en wandelroutes langs allerlei bezienswaardigheden. Op Goeree-Overflakkee kunt u alle kanten uit! De combinatie met de historische ligging geven deze appartementen een uniek 'rijck' gevoel. Wilt u ook wonen in Waterrijck? Neemt u dan contact met ons op voor verdere informatie.

Dit nieuwbouwproject wordt u te koop aangeboden door verkopend makelaar Bezuijen Bemiddeling. De afbeeldingen zijn ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kijkt u ook eens op Waterrijck.545.nl
Bezuijen Bemiddeling