Kenmerken

  • Status ONDER_OPTIE
  • Woonoppervlakte 160 m²
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Inhoud 740 m³
  • Aanvaarding In overleg

Kaart

Waterrijck 15, Middelharnis

Omschrijving

WATERRIJCK: Bijzonder wonen aan het water

Luxe én uniek wonen aan het water? Aan de Westhavendijk in Middelharnis worden binnenkort tien nieuwe en uiterst luxe appartementen gerealiseerd, alle met hun eigen prachtige vergezichten en bijzondere detaillering. De tien appartementen bieden een duurzame woongelegenheid met eigen parkeergarage en carport vol zonnepanelen, gelegen binnen een historische omgeving. Het appartementencomplex is gelegen aan het water, op loopafstand bevinden zich de sfeervolle jachthaven met gezellige restaurants en het winkelcentrum D’n Diek met een ruim en divers winkelaanbod.

Het moderne gebouw met houten gevelbekleding wordt gekenmerkt door de langwerpige vorm met een licht hellend en verspringend klassiek zadeldak. De nieuwbouw blijft binnen de footprint van de oorspronkelijke bebouwing en respecteert met haar vormgeving de architectuur van toen. Het nieuwe uiterlijk biedt de ‘look and feel’ van de oude loodsen, maar dan in een nieuwe en eigentijdse architectuur die perfect aansluit bij de transformatie naar de woonfunctie van het nieuwe gebouw.

Bouwnummer 15

- 160 m² woonoppervlakte
- 12 m² balkon
- 37 m² inpandige ruimte waarvan 26 m² privé garage
- Carport
- Privé lift & eigen entree

Appartement bouwnummer 15 heeft een woonoppervlakte van 160 m², een unieke indeling en is voorzien van privé lift waarmee elke etage bereikbaar is. Op de eerste etage bevindt zich enkel de hoofdentree en lift. Beneden in het souterrain bevindt zich de garage/berging van 37 m² (overige inpandige ruimte), slaap-/studeerkamer, toilet, technische ruimte en wasruimte. Op de tweede etage bevindt zich de royale woonkamer en open keuken, het balkon van 12 m² en de hoofd slaapkamer met separaat toilet, ruimte voor een dressing en de badkamer. Daarnaast is er een eigen carport aanwezig. U kunt hier op duurzame wijze wonen aan het water, binnen het overwegend open landschap van Goeree-Overflakkee.

Waterrijck, hét luxe appartementencomplex aan de Westhavendijk te Middelharnis op het prachtige en groene eiland Goeree-Overflakkee. Een veelzijdig eiland met een rijke geschiedenis. U vindt hier eindeloze fiets- en wandelroutes langs allerlei bezienswaardigheden. Op Goeree-Overflakkee kunt u alle kanten uit! De combinatie met de historische ligging geven deze appartementen een uniek 'rijck' gevoel. Wilt u ook wonen in Waterrijck? Neemt u dan contact met ons op voor verdere informatie.

Dit nieuwbouwproject wordt u te koop aangeboden door verkopend makelaar Bezuijen Bemiddeling. De afbeeldingen zijn ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kijkt u ook eens op Waterrijck.545.nl
Bezuijen Bemiddeling