Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Woonoppervlakte 191 m²
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 4
  • Inhoud 660 m³
  • Aanvaarding In overleg

Kaart

Waterrijck 14, Middelharnis

Omschrijving

WATERRIJCK: Bijzonder wonen aan het water

Luxe én uniek wonen aan het water? Aan de Westhavendijk in Middelharnis worden binnenkort tien nieuwe en uiterst luxe appartementen gerealiseerd, alle met hun eigen prachtige vergezichten en bijzondere detaillering. De tien appartementen bieden een duurzame woongelegenheid met eigen parkeergarage en carport vol zonnepanelen, gelegen binnen een historische omgeving. Het appartementencomplex is gelegen aan het water, op loopafstand bevinden zich de sfeervolle jachthaven met gezellige restaurants en het winkelcentrum D’n Diek met een ruim en divers winkelaanbod.

Het moderne gebouw met houten gevelbekleding wordt gekenmerkt door de langwerpige vorm met een licht hellend en verspringend klassiek zadeldak. De nieuwbouw blijft binnen de footprint van de oorspronkelijke bebouwing en respecteert met haar vormgeving de architectuur van toen. Het nieuwe uiterlijk biedt de ‘look and feel’ van de oude loodsen, maar dan in een nieuwe en eigentijdse architectuur die perfect aansluit bij de transformatie naar de woonfunctie van het nieuwe gebouw.

Bouwnummer 14

- 191 m² woonoppervlakte
- 22 m² balkon
- 58 m² inpandige privé garage
- Privé carport

Appartement bouwnummer 14 is gelegen op de tweede etage en voorzien van een ruime balkon van 22 m², een externe bergruimte van maar liefst 58 m² en de eigen carport. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 191 m² en is ingericht met royale living, vier ruime slaapvertrekken (waarvan twee op de zolderetage, te bereiken middels een speelse wenteltrap), twee badkamers en een wasruimte. U kunt hier op duurzame wijze wonen aan het water, binnen het overwegend open landschap van Goeree-Overflakkee.

Waterrijck, hét luxe appartementencomplex aan de Westhavendijk te Middelharnis op het prachtige en groene eiland Goeree-Overflakkee. Een veelzijdig eiland met een rijke geschiedenis. U vindt hier eindeloze fiets- en wandelroutes langs allerlei bezienswaardigheden. Op Goeree-Overflakkee kunt u alle kanten uit! De combinatie met de historische ligging geven deze appartementen een uniek 'rijck' gevoel. Wilt u ook wonen in Waterrijck? Neemt u dan contact met ons op voor verdere informatie.

Dit nieuwbouwproject wordt u te koop aangeboden door verkopend makelaar Bezuijen Bemiddeling. De afbeeldingen zijn ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kijkt u ook eens op Waterrijck.545.nl
Bezuijen Bemiddeling