Waterrijck 2

Middelharnis

Verkocht

Aantal keer bekeken: 935
Waterrijck 2, Middelharnis

Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Woonoppervlakte 99 m²
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Inhoud 372 m³
  • Aanvaarding In overleg

Kaart

Waterrijck 2, Middelharnis

Omschrijving

WATERRIJCK: Bijzonder wonen aan het water

Luxe én uniek wonen aan het water? Aan de Westhavendijk in Middelharnis worden binnenkort tien nieuwe en uiterst luxe appartementen gerealiseerd, alle met hun eigen prachtige vergezichten en bijzondere detaillering. De tien appartementen bieden een duurzame woongelegenheid met eigen parkeergarage en carport vol zonnepanelen, gelegen binnen een historische omgeving. Het appartementencomplex is gelegen aan het water, op loopafstand bevinden zich de sfeervolle jachthaven met gezellige restaurants en het winkelcentrum D’n Diek met een ruim en divers winkelaanbod.

Het moderne gebouw met houten gevelbekleding wordt gekenmerkt door de langwerpige vorm met een licht hellend en verspringend klassiek zadeldak. De nieuwbouw blijft binnen de footprint van de oorspronkelijke bebouwing en respecteert met haar vormgeving de architectuur van toen. Het nieuwe uiterlijk biedt de ‘look and feel’ van de oude loodsen, maar dan in een nieuwe en eigentijdse architectuur die perfect aansluit bij de transformatie naar de woonfunctie van het nieuwe gebouw.

Bouwnummer 2
Appartement bouwnummer 2 is een driekamer appartement en heeft een woonoppervlakte van 99 m², een royaal balkon van 16 m² en een externe bergruimte van 37 m². Dit uiterst luxe appartement heeft een prachtige ligging en is voorzien van eigen parkeergarage en carport! U kunt hier op duurzame wijze wonen aan het water, binnen het overwegend open landschap van Goeree-Overflakkee.

Waterrijck, hét luxe appartementencomplex aan de Westhavendijk te Middelharnis op het prachtige en groene eiland Goeree-Overflakkee. Een veelzijdig eiland met een rijke geschiedenis. U vindt hier eindeloze fiets- en wandelroutes langs allerlei bezienswaardigheden. Op Goeree-Overflakkee kunt u alle kanten uit! De combinatie met de historische ligging geven deze appartementen een uniek 'rijck' gevoel. Wilt u ook wonen in Waterrijck? Neemt u dan contact met ons op voor verdere informatie.

Dit nieuwbouwproject wordt u te koop aangeboden door verkopend makelaar Bezuijen Bemiddeling. De afbeeldingen zijn ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kijkt u ook eens op Waterrijck.545.nl

Het woningaanbod

Waterrijck 15, Middelharnis
Waterrijck 15
€ 990.000 v.o.n.
Middelharnis
Provincialeweg 18, Kerkwerve
Provincialeweg 18
€ 600.000 k.k.
Kerkwerve
Bezuijen Bemiddeling