Poldersbos 5

Ouddorp

Verkocht

Aantal keer bekeken: 1596
Poldersbos 5, Ouddorp

Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Bouwjaar 1972
  • Woonoppervlakte 65 m²
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Perceeloppervlakte 828 m²
  • Inhoud 220 m³
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Recreatie

Kaart

Poldersbos 5, Ouddorp

Omschrijving

Een typisch recreatiepark is het Poldersbos niet te noemen, eerder een beschut natuurparkje gelegen tegen de Ouddorpse duinen aan. Een plek waar ruimte, rust, strand & zee centraal staan, een fantastische locatie verscholen in het groen. Dit kleinschalige 'park' met een eigen strandopgang is een goed bewaard geheim en een droom voor rust- en natuurliefhebbers. De vrijstaande recreatiewoning met garage op Poldersbos 5 is de laatste jaren in stijl opgeknapt wat heeft geresulteerd in dit uiterst sfeervolle vakantiehuis. Deels met Fraké Noir (Loofhout) afgewerkt en deels geverfd, ook het dak is vernieuwd en voorzien van extra Velux dakramen en isolatie (2017).

INDELING WONING
Nadat u de auto voor de deur op eigen perceel heeft geparkeerd kunt u de woning via de keukendeur betreden. De halfopen keuken in hoekopstelling is voorzien van een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, koelkast, combi magnetron en diverse kastruimte. De naastgelegen woonkamer is ingericht met een knusse eet- en zithoek. In het midden bevindt zich een gezellig houtkachel en op de vloer ligt een stoere PVC vloer, voorzien van vloerverwarming. Via de schuifpui in de woonkamer heeft u direct toegang tot het beschutte zonneterras.

De naastgelegen hal is ingericht met de garderobe en vaste kastruimte. De hal geeft u toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer is in het verleden vergroot en er is een wastafelmeubel geplaatst. De hoge nok in de slaapkamer geeft een heerlijk ruimtelijk gevoel. De nieuwe badkamer is voorzien van toilet, een ruime inloopdouche, wastafel en is volledig betegeld. Naast de twee slaapkamers is er een extra slaap- en speelzolder aanwezig en er zijn voorbereidingen getroffen om de garage bij de woning te trekken. Op die manier kan er extra leefruimte of een extra slaapkamer gecreëerd worden, mogelijkheden genoeg.

De garage is buitenom te bereiken en is voorzien van een kanteldeur. In de garage zijn de aansluitingen voor het witgoed aanwezig en hier is ook de cv-ketel (2019) geplaatst. Door de kanteldeur te wijzigen in een pui en een doorgang naar de woonkamer te creëren is de garage eenvoudig bij de woning te betrekken. Het dak is gelijktijdig met het dak van de woning vernieuwd, geïsoleerd en reeds voorzien van een dakraam.

PERCEEL
De tuin rondom de woning is met zorg aangelegd en behoeft weinig onderhoud. Er is gevarieerde volgroeide beplanting aanwezig en ideaal gesitueerd met veel privacy. Het heeft ook een zeer goede zonligging met het zonneterras op de zuidzijde. Dit recent vernieuwde terras is afgeschermd door de glazen wanden die hier omheen geplaatst zijn. Tevens is er nog een extra terras gecreëerd richting de avondzon, dé ideale locatie voor een Hot-tub of jacuzzi! Het huidige erfpachtcontract loopt t/m 31-12-2030, de jaarlijkse canon is slechts € 960,-. De grond wordt in erfpacht uitgegeven door Waterschap Hollandse Delta.

BIJZONDERHEDEN
- Vernieuwd dak met Velux dakvensters en voorzien van isolatie (2017);
- Vernieuwde zinken dakgoten en hardhouten lijsten;
- Badkamer vernieuwd in 2016;
- Houtkachel en rookkanaal uit 2015;
- PVC vloer gelegd in 2015 en voorzien van vloerverwarming;
- Garage aanwezig, eventueel bij woning te betrekken;
- Centrale verwarming uit 2019;
- Nieuwe houten poort perceelopgang;
- Buitenterras vernieuwd.

Zoekt u een hippe, vrijstaande recreatiewoning op een unieke locatie? Dit is ‘m!

Vergelijkbare woningen

Kabbelaarsbank 525, Ouddorp
Kabbelaarsbank 525
€ 500.000 v.o.n.
Ouddorp
de Duinen 481, Ouddorp
de Duinen 481
€ 450.000 k.k.
Ouddorp