Oostenrijksestraat 2

Goedereede

Verkocht

Aantal keer bekeken: 1239
Oostenrijksestraat 2, Goedereede

Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Bouwjaar 1956
  • Woonoppervlakte 72 m²
  • Kamers 4
  • Slaapkamers 3
  • Perceeloppervlakte 180 m²
  • Inhoud 256 m³
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Permanent

Kaart

Oostenrijksestraat 2, Goedereede

Omschrijving

INSCHRIJVEN PER EMAIL NAAR INFO@BEZUIJENBEMIDDELING.NL

Namens de Woningbouwvereniging Beter Wonen en volgens de welbekende procedure (daar over onderaan de verkooptekst meer) mogen wij u deze kluswoning met stenen berging aanbieden, gelegen aan de Oostenrijksestraat 2.

INDELING
U stapt binnen in de entreehal voorzien van toiletruimte. Vanuit de hal kunt u doorlopen naar de eenvoudige keuken en woonkamer. Vanuit de hal is de kleine kelder te bereiken, hier bevindt zich ook de meterkast. Middels de vaste trap bereikt u de eerste etage voorzien van maar liefst drie slaapkamers en de badkamer, ingericht met doucheruimte en wastafel. Twee slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. Middels een vlizotrap is de bergzolder te bereiken.

Het gehele perceel ligt op eigen grond en is ca. 180 m² groot en dient nog te worden uitgemeten door het kadaster. Buiten in de ruime tuin op het zuiden kunt u heerlijk in de zon zitten. Achterin de tuin bevindt zich een stenen berging.

GEBREKEN
De woning verkeert in slechte staat van onderhoud. Gedeeltelijk voorzien van zachtboardplafond, geen cv-installatie aanwezig, asbestplaten aanwezig ter plaatse van rookkanaal, slecht stukwerk bij wanden trapopgang en tussenmuur overloop, metselwerk zijgevel, geen isolatie, schade aan houtwerk in woning en schuur.

Een waardeverklaring is in ons bezit en opgemaakt door: P.S.M. de Vries-Esmeijer gecertificeerd makelaar/taxateur. De waarde is bepaald op een vaste verkoopprijs van € 135.000,00 k.k. Deze prijs is niet onderhandelbaar. Bij verkoop wordt bovenop de koopsom eenmalig € 350,- taxatiekosten in rekening gebracht bij de koper. De notariële overdracht zal plaats vinden bij notariskantoor Benschop & Sterling te Goedereede en de kadastrale meting zal plaats vinden voor of na het notariële transport, de kosten hiervan zijn voor de koper.

Voor de toewijzing is de woningbouwvereniging aan regels gebonden:

1: Aan een starter (woonachtig in het werkgebied van de voormalige gemeente Goedereede) op de woning markt die ingeschreven staat op de lijst van woningzoekende met het hoogst aantal punten;
2: Daarna aan huurders van een woning van de woningbouwvereniging “Beter Wonen” die ingeschreven staan op de lijst van woningzoekende met het hoogst aantal punten;
3: Daarna aan inwoners van het werkgebied van de voormalige gemeente Goedereede;
4: Daarna aan iemand met economische binding aan het werkgebied van de voormalige gemeente Goedereede;
5: Daarna aan een willekeurige geïnteresseerde koper.
(voor 3 t/m 6 geldt: bij meerdere gegadigden vindt loting plaats)

Inschrijven kan tot en met zondag 02 juni 2019. Daarna zullen wij, Bezuijen Bemiddeling, namens de woningbouwvereniging “Beter Wonen” bekend maken wie de gelukkige nieuwe eigenaar zal zijn. Uw inschrijving kunt u insturen naar Bezuijen Bemiddeling, Hoenderdijk 7A, 3253 AK Ouddorp. Of stuur een e-mail naar info@bezuijenbemiddeling.nl.

LET OP: Vermeld bij uw inschrijving uw volledige naam, emailadres, telefoonnummer, woonadres, geboortedatum en eventueel inschrijfnummer van de Woningbouwvereniging. Indien we niet de volledige gegevens van u hebben ontvangen komt u niet in aanmerking voor de aankoop van de woning.

Wij adviseren u de tussenliggende periode te gebruiken voor een bezichtiging aan de woning en uit te zoeken wat uw financiële mogelijkheden hierin zijn. Zodat wij na de toewijzing direct voor u aan de slag kunnen!

Het woningaanbod

Julianaweg 2, Ouddorp
Julianaweg 2
€ 220.000 k.k. (Per inschrijving)
Ouddorp
Oudelandseweg 32, Ouddorp
Oudelandseweg 32
€ 800.000 k.k.
Ouddorp