Oostdijk 2

Sommelsdijk

€ 415.000 k.k.

Aantal keer bekeken: 11390
Oostdijk 2, Sommelsdijk

Kenmerken

  • Vraagprijs € 415.000 k.k.Bereken maandlasten
  • Bouwjaar 1782
  • Woonoppervlakte 173 m²
  • Kamers 6
  • Slaapkamers 2
  • Perceeloppervlakte 134 m²
  • Inhoud 708 m³
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Permanent

Kaart

Oostdijk 2, Sommelsdijk

Omschrijving

Wonen en werken in één! Multifunctioneel pand in het centrum van Sommelsdijk te koop, gelegen aan de Oostdijk 2 én 4. Het object is voorzien van een gemengde bestemming, namelijk Wonen met bedrijvigheid. Op de begane grond zijn daardoor de mogelijkheden eindeloos, denk aan een atelier, sportruimte, kantoor en zelfs een horeca gelegenheid zoals bar of restaurant (tot en met categorie 2). Op de bovenverdieping is reeds een prachtig nieuw appartement gerealiseerd, dus ideaal voor eigenaar, personeel of verhuur!

INDELING
Het object heeft een gebruiksoppervlakte van 173 m² groot, plus kelder van 19 m². De begane grond is ingericht met drie grote vertrekken met daarnaast ruimte voor een hal met zij ingang, keuken, berging en toiletruimte. In het grootste vertrek op de begane grond is een ruime bar aanwezig. Middels de vaste trap bereikt u de bovenverdieping. Deze is geheel vernieuwd en ingericht met ruimte overloop, woonkamer en twee slaapkamers. De nette badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. De bovenverdieping heeft maar liefst zes dakvensters, twee kozijnen op de kopgevel en een dakkapel. Deze verdieping is afgewerkt met mooie houten vloer en de spanten zijn mooi in het zicht gelaten. Recent is het object gedeeltelijk gerenoveerd. Zo is al het elektra, het leidingwerk, de cv-installatie en de radiatoren vernieuwd en is de tussenverdieping verstevigd ten behoeve van de bovenwoning. Ook is het volledige dak geïsoleerd.

Bent u de ondernemer die deze karakteristieke parel uit 1782 nieuw leven in blaast? Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor.

----

BESTEMMINGSPLAN

Enkelbestemming gemengd:
De voor 'Gemengd' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. op de begane grondlaag van gebouwen:
1. ateliers en galeries;
2. bedrijfsactiviteiten in milieucategorie 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, opgenomen in bijlage 1 van deze regels, met uitzondering van: risicovolle inrichtingen; geluidzoneringplichtige inrichtingen; zelfstandige detailhandel;
3. dienstverlening;
4. kantoren;
5. maatschappelijke voorzieningen;
6. sportvoorzieningen;
7. productiegebonden detailhandel;
8. wonen, inclusief beroep en/of bedrijf aan huis (waaronder bed & breakfast), met dien verstande dat dit niet is toegestaan ter plaatste van de aanduiding 'wonen uitgesloten';
b. op de verdiepingen van de gebouwen:
1. wonen, inclusief beroep en/of bedrijf aan huis (waaronder bed & breakfast), met dien verstande dat dit niet is toegestaan ter plaatste van de aanduiding 'wonen uitgesloten';

Bestemming horeca tot en met categorie 2:
Categorie I 'lichte horeca'
Horecabedrijven die, gelet op hun activiteiten en de aard van de omgeving, overwegend overdag en 's avonds zijn geopend. Dit hoofdzakelijk voor de verstrekking van etenswaren, maaltijden en dranken al dan niet in combinatie met het tegen vergoeding verstrekken van logies. Hierdoor veroorzaken zij slechts beperkte hinder voor omwonenden. Binnen deze categorie worden de volgende subcategorieën onderscheiden:
1a. Aan de detailhandelsfunctie verwante horeca Horecabedrijven zoals: broodjeszaak, crêperie, croissanterie; cafetaria, koffiebar, theehuis; lunchroom; ijssalon; snackbar.
1b. Overige lichte horeca Horecabedrijven zoals: bed & breakfast; bistro, eetcafé; hotel; hotel restaurant; kookstudio; poffertjeszaak/pannenkoekenhuis; pension; restaurant (zonder bezorg en/of afhaalservice); shoarmazaak/grillroom; wijn of whiskyproeverij.
1c. Bedrijven met een relatief grote verkeersaantrekkende werking Horeca bedrijven zoals: bedrijven genoemd onder 1a en 1b met een vloeroppervlak1) van meer dan 400 m²; restaurant met bezorg en/of afhaalservice.

Categorie 2 'middelzware horeca'
Bedrijven die, gelet op hun activiteiten en de aard van de omgeving, overwegend ook delen van de nacht zijn geopend. Dit hoofdzakelijk voor de verstrekking van dranken al dan niet in combinatie met het verstrekken van etenswaren en maaltijden. Hierdoor kunnen zij aanzienlijke hinder voor omwonenden veroorzaken:
Horecabedrijven zoals:
- bedrijven uit categorie 1 die gelet op de aard van hun omgeving ook delen van de nacht geopend zijn; - bar, bierhuis, café, pub; - biljartcentrum; - café restaurant

BRON: ruimtelijkeplannen.nl

Reageer op dit object!

Heeft u interesse in deze woning? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Het woningaanbod

Klepperstee-Berk 2, Ouddorp
Klepperstee-Berk 2
€ 425.000 k.k.
Ouddorp
Noordzeepark-Zuiderdiep 35, Ouddorp
Noordzeepark-Zuiderdiep 35
€ 390.000 k.k.
Ouddorp
Bezuijen Bemiddeling