Noordzeepark-Doggersbank 16

Ouddorp

Verkocht

Aantal keer bekeken: 7391
Noordzeepark-Doggersbank 16, Ouddorp

Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Bouwjaar 1993
  • Woonoppervlakte 72 m²
  • Kamers 4
  • Slaapkamers 3
  • Perceeloppervlakte 905 m²
  • Inhoud 281 m³
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Recreatie

Kaart

Noordzeepark-Doggersbank 16, Ouddorp

Omschrijving

Met trots mogen wij u deze vrijstaande recreatiewoning, gelegen op een prachtig ruim perceel van maar liefst 905 m² eigen grond, gelegen aan het einde van het rustige straatje Doggersbank. Met parkeergelegenheid op eigen grond is aankomen bij de woning en genieten van de vrijheid. De woning licht op het einde van het park en dichtbij de achteringang (voor voetgangers en fietsers) waardoor u gemakkelijk de woning bereikt vanaf het centrum van de populaire badplaats Ouddorp. Wanneer u aan de voorkant het park verlaat staat u zo goed als gelijk in de prachtige duinen die grenzen aan de brede stranden gelegen aan de Noordzee. De woning dateert uit 1993 en is door de tijd heen goed onderhouden.

INDELING
De vrijstaande woning is voorzien van ruime woonkamer met twee paar deuren naar het zonnige buitenterras. Op de grond ligt een nette laminaat vloer en de kamer heeft veel natuurlijk lichtinval door de grote raampartijen. Het separate toilet en de badkamer bevindt zich in de hal op de begane grond. Op de eerste verdieping heeft u drie nette slaapkamers en een extra berging waar de cv-installatie (2011) bevindt.

De ruime tuin rondom de woning beschikt over parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en is mooi afgeschermd doormiddel van een grote schurveling, privacy gegarandeerd. Met aan de woning vast een klein buitenterras die op warme momenten overkapt kan worden door een elektrische zonwering over de gehele lengte van de woning. Naast het de berging aan het huis vast, waar witgoedaansluiting terug te vinden is, is er ook een externe houten berging. Hier kunt u mogelijk tuinaccessoires bergen op momenten dat u niet bij de woning aanwezig bent. Ook is dit een ideale plek om uw fietsen te stallen.

Een leuke vakantiewoning op een zeer royaal perceel eigen grond, voorzien van drie slaapkamers en gelegen vlakbij de brede stranden en de Noordzee. De bijdrage voor het goed georganiseerde en verzorgde Noordzeepark is ca. € 1.300 per jaar. Bent u geïnteresseerd naar deze recreatiewoning met veel privacy. Aarzel dan niet en neem contact op voor een bezichtiging.

Vergelijkbare woningen

Pinusoord 14, Ouddorp
Pinusoord 14
€ 450.000 k.k.
Ouddorp
Noordzeepark-Zuiderdiep 35, Ouddorp
Noordzeepark-Zuiderdiep 35
€ 390.000 k.k.
Ouddorp
Bezuijen Bemiddeling