Mooi Welgelegen bouwnummer 7

Ouddorp

€ 1.022.840 v.o.n.

Aantal keer bekeken: 17359
Mooi Welgelegen bouwnummer 7, Ouddorp

Kenmerken

  • Koopsom € 1.022.840 v.o.n.Bereken maandlasten
  • Bouwjaar 2024
  • Woonoppervlakte 222 m²
  • Kamers 6
  • Slaapkamers 4
  • Perceeloppervlakte 928 m²
  • Inhoud 869 m³
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Permanent

Kaart

Mooi Welgelegen bouwnummer 7, Ouddorp

Omschrijving

PROGNOSE OPLEVERING 4e KWARTAAL 2024.

Omdat de bouw al gestart is zijn de volgende MEERWERKPOSTEN ad € 32.843,- meegenomen in de prijs:
Twee dakkapellen & verplaatst dakraam.
Openslaande deuren zijgevel.
Vorstvrije buitenkraan & vergroot boilervat.
Stijldeuren en ander garnituur.


Mooi Welgelegen, een plan van transformatie en toevoeging

Het plan richt zich op een grote, gevarieerde doelgroep en bestaat uit 21 woningen: 12 nieuwbouw in de stijl van de bestaande bebouwing en 9 in de huidige monumentale gebouwen. De nieuwbouw is onder te verdelen in 6 levensloopbestendige woningen, 4 ruime twee-onder-één-kap woningen en 2 prachtige vrijstaande villa’s.

De omzetting van de monumentale gebouwen leidt tot 1 karakteristieke boerderij villa in het voormalige woonhuis, 2 levensloopbestendige woningen in de wagenschuur en 6 ruime eengezinswoningen in de grote schuur. In de wagenschuur blijven de getoogde schuurdeuropeningen behouden. Dit zorgt voor een unieke en karakteristieke sfeer in de woonkamers. In de grote schuur blijven de eiken spanten behouden en worden prachtig zichtbaar. Alles daaromheen wordt opnieuw opgebouwd. De eiken spanten vormen zo een bijzonder typerend aanzicht. Het aantal slaapkamers varieert per type woning. Alle woningen zijn voorzien van luxe sanitair. Kortom: voor elk wat wils.

Al met al eigenlijk een klein dorp op een unieke historische plek in Ouddorp, op loopafstand van het authentieke centrum en op fietsafstand van de Noordzee en het Grevelingenmeer. De meeste woningen hebben parkeerplaatsen op eigen perceel. Ook worden er voldoende parkeerplaatsen aangelegd binnen het openbare gebied voor de woningen in de grote schuur en bezoekers. Naast het plangebied legt de gemeente een waterpartij aan. Op de hoek van de Havenweg en Hazersweg komt een boomgaard met fruitbomen die bij de naastgelegen nieuwbouwvilla hoort. Alle erfafscheidingen worden voorzien van een haag of een hekwerk met hederaklimop. Hierdoor ontstaat er een mooi groen plan.

Het betreft dus een combinatieproject met restauratie van monumenten, transformatie van de schuren en toevoeging van nieuwbouw met 3?verschillende typen woningen.

Bouwnummer 7 en 10
2 Prachtige vrijstaande villa’s
Nieuwbouw
Woonoppervlakte ca. 229 m²
Kavelgrootte ca. 420 – 970 m²
Aantal slaapkamers 4

De mansardekappen van keramische dakpannen imponeren niet alleen, ze geven deze villa’s ook statuur. Het front van hout heeft dan weer een vriendelijke uitstraling. Verwarming van de villa’s geschiedt door middel van vloerverwarming, de woonkamer en elke slaapkamer krijgt een eigen thermostaat. Warmte komt van een warmtepomp. Een enorme woonkamer en leefkeuken van maar liefst 90 m² maken deze villa’s ideaal voor gezinnen. De 1e verdieping telt maar liefst 4 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De royale zolder van circa 38 m² biedt alle ruimte om er een eigen bestemming aan te geven. Optioneel kan er nog gekozen worden voor dakkapellen.

De villa’s staan op ruime percelen. Aan de voorzijde van de villa’s komen 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. In de zijtuin van bouwnummer 7, op de hoek van het plan, wordt een fruitboomgaard aangelegd. Ook dat maakt deze villa echt uniek.

Reageer op dit object!

Heeft u interesse in deze woning? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Het woningaanbod

Havenweg 19, Ouddorp
Havenweg 19
€ 674.000 k.k.
Ouddorp
De Eco Punt 19, Ouddorp
De Eco Punt 19
€ 1.200.000 k.k.
Ouddorp
Bezuijen Bemiddeling