Mooi Welgelegen bouwnummer 2

Ouddorp

Verkocht

Aantal keer bekeken: 5020
Mooi Welgelegen bouwnummer 2, Ouddorp

Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Bouwjaar 2023
  • Woonoppervlakte 103 m²
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Perceeloppervlakte 241 m²
  • Inhoud 432 m³
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Permanent

Kaart

Mooi Welgelegen bouwnummer 2, Ouddorp

Omschrijving

De verkoop start 29 juli 2022. U kunt tot 5 september 2022, 12.00 uur inschrijven voor uw droomhuis. Er vindt geen selectie plaats op volgorde van binnenkomst. Alle informatie en documentatie kunt u vinden op de site van het nieuwbouwproject: www.mooiwelgelegen.nl

----------------------------

Mooi Welgelegen, een plan van transformatie en toevoeging

Het plan richt zich op een grote, gevarieerde doelgroep en bestaat uit 21?woningen: 12 nieuwbouw in de stijl van de bestaande bebouwing en 9 in de huidige monumentale gebouwen. De nieuwbouw is onder te verdelen in 6 levensloopbestendige woningen, 4 ruime twee-onder-één-kap woningen en 2 prachtige vrijstaande villa’s.

De omzetting van de monumentale gebouwen leidt tot 1?karakteristieke boerderij villa in het voormalige woonhuis, 2?levensloopbestendige woningen in de wagenschuur en 6 ruime eengezinswoningen in de grote schuur. In de wagenschuur blijven de getoogde schuurdeuropeningen behouden. Dit zorgt voor een unieke en karakteristieke sfeer in de woonkamers. In de grote schuur blijven de eiken spanten behouden en worden prachtig zichtbaar. Alles daaromheen wordt opnieuw opgebouwd. De eiken spanten vormen zo een bijzonder typerend aanzicht. Het aantal slaapkamers varieert per type woning. Alle woningen zijn voorzien van luxe sanitair. Kortom: voor elk wat wils.

Al met al eigenlijk een klein dorp op een unieke historische plek in Ouddorp, op loopafstand van het authentieke centrum en op fietsafstand van de Noordzee en het Grevelingenmeer. De meeste woningen hebben parkeerplaatsen op eigen perceel. Ook worden er voldoende parkeerplaatsen aangelegd binnen het openbare gebied voor de woningen in de grote schuur en bezoekers. Naast het plangebied legt de gemeente een waterpartij aan. Op de hoek van de Havenweg en Hazersweg komt een boomgaard met fruitbomen die bij de naastgelegen nieuwbouwvilla hoort. Alle erfafscheidingen worden voorzien van een haag of een hekwerk met hederaklimop. Hierdoor ontstaat er een mooi groen plan.

Het betreft dus een combinatieproject met restauratie van monumenten, transformatie van de schuren en toevoeging van nieuwbouw met 3?verschillende typen woningen.

Bouwnummer 1 t/m 6
6 Levensloop bestendige woningen
Nieuwbouw
Woonoppervlakte ca. 109 m²
Kavelgrootte ca. 239 – 313 m²
Aantal slaapkamers 1

Slaap- en badkamer en een apart toilet op de begane grond. Daardoor is het een woning waar je tot op hoge leeftijd kunt blijven wonen. De woning heeft een ruime zolderverdieping, waardoor er extra ruimte ontstaat voor bijvoorbeeld hobby of logees. In de architectuur passen deze woningen goed bij het ensemble van Welgelegen. Na binnenkomst in de ruime woonkamer van circa 43 m² loopt u zo door naar de bijkeuken. Aan de straatkant de slaapkamer van circa 14?m², en de woonkamer op het zuiden gelegen en voorzien van openslaande deuren naar de achtertuin. Ook vanaf de riante zolder ziet u hier uit op de voor- of achtertuin. Er komt een dakkapel aan de voorzijde waardoor meer licht en ruimte ontstaat. Aan de voorzijde van de woningen is 1?parkeerplaats op eigen terrein voorzien.

Vergelijkbare woningen

Noordzeepark-Veermansplaat 40, Ouddorp
Noordzeepark-Veermansplaat 40
€ 500.000 k.k.
Ouddorp
Noordzeepark-Grevelingen 50, Ouddorp
Noordzeepark-Grevelingen 50
€ 550.000 k.k.
Ouddorp
Bezuijen Bemiddeling