Middelplaat 10-30

Ouddorp

Verkocht

Aantal keer bekeken: 8077
Middelplaat 10-30, Ouddorp

Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Bouwjaar 2019
  • Woonoppervlakte 41 m²
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Perceeloppervlakte 69.155 m²
  • Inhoud 85 m³
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Recreatie

Kaart

Middelplaat 10-30, Ouddorp

Omschrijving

Met trots mogen wij Tiny House nummer 30 aanbieden gelegen op het uiterste puntje van het kleinschalige ECO resort, direct aan het Grevelingenmeer. Een waanzinnige mooie ligging, uniek in alle opzichten. Het mooiste uitzicht in en rondom de vakantiewoning. Een droom die werkelijkheid kan worden!

Deze Tiny Houses zijn gebouwd om groots te genieten. Het unieke project is ruim verdeeld over negen hectare schitterend natuurgebied aan het Grevelingenmeer. Direct aan de Brouwersdam, die de Noordzee scheidt van het Grevelingenmeer, heeft u hier ‘the best of both worlds’. Schitterende, compleet ingerichte, compacte, volwaardige woningen óp het strand. Genieten vanuit uw eigen duinpan van de exclusieve vrijheid van wonen op het Kabbelaarsstrand. Dit kleinschalige ECO resort bestaat uit 30 stuks en een compact receptiehouse. Alle Tiny Houses zijn individueel georiënteerd op het Grevelingenmeer om een optimale beleving van de omgeving te waarborgen. Hier gaat onthaasten vanzelf en bepaalt de natuur het ritme van uw dag.

De Tiny Houses worden verplicht verhuurd en u mag er in overleg met de verhuurmaatschappij 84 dagen per jaar zelf van genieten. Ze zijn gesitueerd op erfpachtgrond van het Staatsbosbeheer. Nummer 30 wordt kant en klaar, inclusief inventaris, aangeboden voor € 305.000,- exclusief BTW.

De woonkamer beschikt over een comfortabele zithoek, een eethoek en een compacte open keuken. Er is beneden daarnaast nog een tweede zithoek die in een handomdraai tot een slaapkamer voor twee personen getransformeerd kan worden. Op de begane grond bevindt zich tevens een compacte badkamer met douche en wastafel en een separaat toilet. Via een trap in de woonruimte is de entresol bereikbaar. Op dit entresol is een werkplek ingericht en zijn ook nog twee slaapplaatsen te vinden.

Elk Tiny House ligt in zijn eigen verscholen duinpan, waarin een houten tuintafel en barbecue te vinden zijn. Het met een luifel overdekte houten terras vormt een natuurlijke overgang tussen binnen en buiten. Een sfeervol gespannen tentdoek zorgt voor extra beschutting. Voor de bouw van uw Tiny House zijn alleen natuurlijke materialen gebruikt die lokaal zijn gegroeid en dus met de tijd op natuurlijke wijze steeds meer en mooier blenden in het landschap. Gemotoriseerd verkeer is niet toegestaan en er worden enkel halfverharde paden van schelpen of gras aangelegd. Het verblijven in de natuur speelt de hoofdrol. De hele ontwikkeling van dit project is gericht op brede duurzaamheid, gemaakt om te genieten.

Let op: de prijzen zijn exclusief BTW en er geldt een verplichte verhuur.

Wilt u meer informatie, de documentatie ontvangen of zelf rondkijken en de vrijheid ervaren? Neem dan snel contact met u op, we staan u graag te woord.

De Middelplaat 10-30 wordt u collegiaal aangeboden met Delta Makelaardij.

Vergelijkbare woningen

Prinsenhof 76, Ouddorp
Prinsenhof 76
€ 285.000 k.k.
Ouddorp
Prinsenhof 62, Ouddorp
Prinsenhof 62
€ 330.000 k.k.
Ouddorp
Bezuijen Bemiddeling