Middelplaat 10-12

Ouddorp

Verkocht

Aantal keer bekeken: 5292
Middelplaat 10-12, Ouddorp

Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Bouwjaar 2019
  • Woonoppervlakte 41 m²
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Perceeloppervlakte 69.155 m²
  • Inhoud 85 m³
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Recreatie

Kaart

Middelplaat 10-12, Ouddorp

Omschrijving

Dit Tiny House is gelegen op een unieke locatie direct aan het Grevelingenmeer. Tiny house Kabbelaarsstrand bestaat uit 30 tiny houses en een compact receptiehouse, ontworpen volgens een voor Nederland uniek recreatieconcept dat Autarkisch, Biobased en Circulair is, gelegen in een natuurgebied aan het Grevelingenmeer: de Kabbelaarsbank. Ruim verdeeld over negen hectare natuurgebied aan het Grevelingenmeer.

Direct aan de Brouwersdam, die de Noordzee scheidt van het Grevelingenmeer, heeft u hier ‘the best of both worlds’. Schitterende, compleet ingerichte, compacte, volwaardige woningen op het strand. Genieten vanuit uw eigen duinpan van de exclusieve vrijheid van wonen op het Kabbelaarsstrand. Het betreft huisnummer 12.

LET OP: Dit Tiny House wordt VRIJ OP NAAM (V.O.N.) aangeboden. Dit betekent dat de verkopende partij de notariskosten voor rekening neemt (en hiervoor een vaste notaris heeft) en er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

De Tiny Houses worden verplicht verhuurd via Roompot en u kunt er, naast een heerlijk rendement, in overleg met de verhuurmaatschappij maximaal 12 weken per jaar zelf van genieten (in de maanden juli en augustus maximaal 2 weken aansluitend). De Tiny Houses worden kant en klaar, inclusief inventaris, aangeboden en exclusief BTW (BTW wordt verlegd). Ze zijn gesitueerd op erfpachtgrond van het Staatsbosbeheer, de jaarlijkse canon bedraagt ca. € 2.700.

Alle Tiny Houses zijn individueel georiënteerd op het Grevelingenmeer om een optimale beleving van de omgeving te waarborgen. Hier gaat onthaasten vanzelf en bepaalt de natuur het ritme van uw dag. De Kabbelaarsbank is zonder twijfel één van de mooiste verborgen plekjes van Zeeland.

Elk Tiny House ligt in een eigen verscholen duinpan, waarin een houten tuintafel en een BBQ te vinden zijn. Het houten terras vormt een natuurlijke overgang tussen binnen en buiten. Voor de bouw van uw Tiny House zijn alleen natuurlijke materialen gebruikt die lokaal zijn gegroeid en dus met de tijd op natuurlijke wijze steeds meer en mooier blenden in het landschap. Gemotoriseerd verkeer is niet toegestaan en er worden enkel half verharde paden van schelpen of gras aangelegd. Het verblijven in de natuur speelt de hoofdrol. De hele ontwikkeling van dit project is gericht op brede duurzaamheid, Tiny Houses Kabbelaarsstrand is gemaakt om te genieten.

De woonkamer beschikt over een comfortabele zithoek, een eethoek en een compacte open keuken. Beneden is ook nog een slaapkamer te vinden met een tweepersoonsbed, deze slaapkamer is afgezonderd van de andere ruimtes. Op de begane grond bevindt zich tevens een compacte badkamer met douche en wastafel en een separaat toilet. Via een trap in de woonruimte is de entresol bereikbaar. Op dit entresol zijn nog twee slaapplaatsen te vinden.

Wilt u meer informatie of zelf rondkijken en de vrijheid ervaren? Neem dan snel contact met ons op.
*Let op de media kan indicatief zijn of van een vergelijkbaar Tiny House. Bekijk de situatietekening voor de ligging.

De Tiny Houses worden aangeboden in collegiale verkoop met Delta Makelaardij.

Vergelijkbare woningen

Prinsenhof 76, Ouddorp
Prinsenhof 76
€ 285.000 k.k.
Ouddorp
Klepperstee-Linde 5, Ouddorp
Klepperstee-Linde 5
€ 290.000 k.k.
Ouddorp
Bezuijen Bemiddeling