Middelplaat 10-12

Ouddorp

Verkocht

Aantal keer bekeken: 10649
Middelplaat 10-12, Ouddorp

Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Bouwjaar 2019
  • Woonoppervlakte 41 m²
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Perceeloppervlakte 69.155 m²
  • Inhoud 85 m³
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Recreatie

Kaart

Middelplaat 10-12, Ouddorp

Omschrijving

Een uniek project! Ruim verdeeld over negen hectare schitterend natuurgebied aan het Grevelingenmeer, zijn de Tiny Houses gebouwd om groots te genieten. Direct aan de Brouwersdam, die de Noordzee scheidt van het Grevelingenmeer, heeft u hier ‘the best of both worlds’. Schitterende, compleet ingerichte, compacte, volwaardige woningen op het strand. Genieten vanuit uw eigen duinpan van de exclusieve vrijheid van wonen op het Kabbelaarsstrand. Het betreft huisnummer 12.

De Tiny Houses worden verplicht verhuurd en u mag er, naast een heerlijk rendement, in overleg met de verhuurmaatschappij maximaal 12 weken per jaar zelf van genieten (in de maanden juli en augustus maximaal 2 weken aansluitend). De Tiny Houses worden kant en klaar, inclusief inventaris, aangeboden en exclusief BTW. Ze zijn gesitueerd op erfpachtgrond van het Staatsbosbeheer, de jaarlijkse canon bedraagt ca. € 2.200.

Tiny house Kabbelaarsstrand bestaat uit 30 tiny houses en een compact receptiehouse, ontworpen volgens een voor Nederland uniek recreatieconcept dat Autarkisch, Biobased en Circulair is, gelegen in een natuurgebied aan het Grevelingenmeer: de Kabbelaarsbank.

Alle Tiny Houses zijn individueel georiënteerd op het Grevelingenmeer om een optimale beleving van de omgeving te waarborgen. Hier gaat onthaasten vanzelf en bepaalt de natuur het ritme van uw dag. De Kabbelaarsbank is zonder twijfel één van de mooiste verborgen plekjes van Zeeland.

Elk Tiny House ligt in zijn eigen verscholen duinpan, waarin een houten tuintafel en een BBQ met eigen werkblad te vinden zijn. Het met een luifel overdekte houten terras vormt een natuurlijke overgang tussen binnen en buiten. Een sfeervol gespannen tentdoek zorgt voor extra beschutting. Voor de bouw van uw Tiny House zijn alleen natuurlijke materialen gebruikt die lokaal zijn gegroeid en dus met de tijd op natuurlijke wijze steeds meer en mooier blenden in het landschap. Gemotoriseerd verkeer is niet toegestaan en er worden enkel half verharde paden van schelpen of gras aangelegd. Het verblijven in de natuur speelt de hoofdrol. De hele ontwikkeling van dit project is gericht op brede duurzaamheid, Tiny Houses Kabbelaarsstrand is gemaakt om te genieten.

De woonkamer beschikt over een comfortabele zithoek, een eethoek en een compacte open keuken. Er is beneden daarnaast nog een tweede zithoek die in een handomdraai tot een slaapkamer voor twee personen getransformeerd kan worden. Op de begane grond bevindt zich tevens een compacte badkamer met douche en wastafel en een separaat toilet. Via een trap in de woonruimte is de entresol bereikbaar. Op dit entresol is een werkplek ingericht en zijn ook nog twee slaapplaatsen te vinden.

Let op: de prijs is kosten koper en exclusief BTW, daarnaast geldt er een verplichte verhuur via Qurios Holiday Retreats.

Wilt u meer informatie, de indrukwekkende documentatie ontvangen of zelf rondkijken en de vrijheid ervaren? Neem dan snel contact met ons op, we staan u graag te woord: 0187 - 68 48 68.

De Tiny Houses worden aangeboden in collegiale verkoop met Delta Makelaardij te Zierikzee.

Vergelijkbare woningen

Middelplaat 10-12, Ouddorp
Middelplaat 10-12
€ 285.000 v.o.n.
Ouddorp
Prinsenhof 76, Ouddorp
Prinsenhof 76
€ 285.000 k.k.
Ouddorp
Bezuijen Bemiddeling