Margrietweg 3

Ouddorp

Verkocht

Aantal keer bekeken: 1661
Margrietweg 3, Ouddorp

Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Woonoppervlakte 96 m²
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 3
  • Perceeloppervlakte 401 m²
  • Inhoud 363 m³
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Permanent

Kaart

Margrietweg 3, Ouddorp

Omschrijving

INSCHRIJVEN PER EMAIL NAAR INFO@BEZUIJENBEMIDDELING.NL

Namens de Woningbouwvereniging Beter Wonen en volgens de welbekende procedure (daar over onderaan de verkooptekst meer) mogen wij u deze ruime twee-onder-één kapwoning met stenen garage aanbieden, gelegen aan de Margrietweg 3. De woning is goed onderhouden en verkeert in nette staat. Op het riante perceel kunt u meerdere auto’s parkeren.

INDELING
U stapt binnen in de entreehal voorzien van garderobehoek en toiletruimte. Vanuit de hal kunt u doorlopen naar de eenvoudige keuken. De lichte woon- en eetkamer hebben zicht op de omliggende tuin. Middels mooie glas-in-lood deuren zijn de twee kamers van elkaar gescheiden. Vanuit de hal is de kleine kelder te bereiken, hier bevindt zich ook de meterkast. Middels de vaste trap bereikt u de eerste etage voorzien van maar liefst drie slaapkamers en een ruime badkamer, ingericht met doucheruimte en wastafel. Twee slaapkamers zijn voorzien van divers inbouwkasten. Middels een vlizotrap is de bergzolder te bereiken waar zich de cv-opstelling bevindt (AWB, bouwjaar onbekend).

Het gehele perceel ligt op eigen grond en is ca. 401 m² groot. Het is mogelijk de achter gelegen garage vanaf de oprit te bereiken. Buiten in de ruime tuin kunt u heerlijk in de zon zitten.

Een waardeverklaring is in ons bezit en opgemaakt door: P.S.M. de Vries-Esmeijer gecertificeerd makelaar/taxateur. De waarde is bepaald op een vaste verkoopprijs van € 220.000,00 k.k. Deze prijs is niet onderhandelbaar. Bij verkoop wordt bovenop de koopsom eenmalig € 350,- taxatiekosten in rekening gebracht bij de koper. De notariële overdracht zal plaats vinden bij notariskantoor Benschop & Sterling te Goedereede en de kadastrale meting zal plaats vinden voor of na het notariële transport, de kosten hiervan zijn voor de koper.

Voor de toewijzing is de woningbouwvereniging aan regels gebonden:

1: Aan een starter (woonachtig in het werkgebied van de voormalige gemeente Goedereede) op de woning markt die ingeschreven staat op de lijst van woningzoekende met het hoogst aantal punten;
2: Daarna aan huurders van een woning van de woningbouwvereniging “Beter Wonen” die ingeschreven staan op de lijst van woningzoekende met het hoogst aantal punten;
3: Daarna aan inwoners van het werkgebied van de voormalige gemeente Goedereede;
4: Daarna aan iemand met economische binding aan het werkgebied van de voormalige gemeente Goedereede;
5: Daarna aan een willekeurige geïnteresseerde koper.
(voor 3 t/m 6 geldt: bij meerdere gegadigden vindt loting plaats)

Inschrijven kan tot en met zondag 26 mei 2019. Daarna zullen wij, Bezuijen Bemiddeling, namens de woningbouwvereniging “Beter Wonen” bekend maken wie de gelukkige nieuwe eigenaar zal zijn. Uw inschrijving kunt u insturen naar Bezuijen Bemiddeling, Hoenderdijk 7A, 3253 AK Ouddorp. Of stuur een e-mail naar info@bezuijenbemiddeling.nl.

LET OP: Vermeld bij uw inschrijving uw volledige naam, emailadres, telefoonnummer, woonadres, geboortedatum en eventueel inschrijfnummer van de Woningbouwvereniging. Indien we niet de volledige gegevens van u hebben ontvangen komt u niet in aanmerking voor de aankoop van de woning.

De verwachting is dat er veel animo is voor deze leuke woning. Wij adviseren u de tussenliggende periode te gebruiken voor een bezichtiging aan de woning en uit te zoeken wat uw financiële mogelijkheden hierin zijn. Zodat wij na de toewijzing direct voor u aan de slag kunnen!

Vergelijkbare woningen

Bieningen 3, Ouddorp
Bieningen 3
€ 250.000 k.k.
Ouddorp
Cichoreilaan 5, Ouddorp
Cichoreilaan 5
€ 250.000 k.k.
Ouddorp