Koningspleisterplaats 212

Goedereede

Verkocht

Aantal keer bekeken: 6115
Koningspleisterplaats 212, Goedereede

Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Bouwjaar 1972
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Recreatie

Kaart

Koningspleisterplaats 212, Goedereede

Omschrijving

Provincialeweg 18, appartement 212 op het recreatiecomplex Koningspleisterplaats te Goedereede bieden wij te koop aan.

Omgeving appartement:
Houdt u van privacy maar toch ook van de gezelligheid van een complex? Overweegt u dan eens de mogelijkheid tot het kopen van een appartement op de Koningspleisterplaats. Midden in de natuur, maar met de uitvalswegen op een steenworp afstand. Het altijd gezellige Goedereede ligt op loopafstand. Het betreft een bovenappartement met een zonnig balkon zonder het onderhoud wat een tuin met zich meebrengt. U heeft toegang tot het verwarmde buitenzwembad. (geopend begin juni-eind augustus en alleen toegankelijk voor appartement eigenaren en gebruikers).

De bekende badplaats Ouddorp, het Noordzeestrand en het Grevelingenmeer zijn gemakkelijk te bereiken. Bij het complex vindt u een ruime parkeerplaats. Aan parkeergelegenheid dus geen gebrek! Op het complex de Koningspleisterplaats mag u 365 dagen per jaar recreëren (gemeentelijke stukken). Het is echter niet mogelijk u in de gemeente Goedereede in te schrijven.

Indeling appartement:
Woonoppervlakte: 60 m2
Bouwjaar gehele complex tussen 1970 en 1973

Indeling:
Entreehal met trap; halletje met toegang naar het appartement. Als eerste komt u in de hal met toegang naar de eerste slaapkamer met kastenwand, de opnieuw betegelde, moderne en fraaie badkamer met wastafel met meubel, douche en toilet; fraaie, royale open keuken (2004) v.v. inbouwapparatuur; gezellige, lichte woonkamer met een prachtig uitzicht over de Goereese natuur. De badkamer is net klaar, de muren en de vloer zijn opnieuw betegeld in de goede kleurencombinatie wit met antraciet, er is in de badkamer een nieuw dwarsmuurtje gemaakt met beluchtingskanaal, nieuw hoekreservoir, planchet, spiegel en het plafond is vernieuwd en v.v. spots. Vanuit de woonkamer bereikt u het balkon op het zuiden waar u heerlijk van de zon en het uitzicht kunt genieten. Het balkon kunt u indien gewenst overkappen met een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Via de trap in de woonkamer bereikt u de verdieping waar een ruime zit/slaapruimte is. Het grote Velux dakraam zorgt voor voldoende daglicht. Het appartement is geheel voorzien van kunststofkozijnen(draai/kiep), alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing. Op de Koningspleisterplaats is een Vereniging van Eigenaren. De jaarlijkse bijdrage bedraagt ca. € 1.300,-- Het appartement wordt opgeleverd exclusief inboedel. Natuurlijk is dat appartement ook een interessant object om te verhuren.

Enkele afmetingen:
Badkamer: 2.35 x 1.00 x 2.50
Slaapk. 1: 3.30 x 3.20 x 2.50 (excl. kastenwand)
Keuken: 2.70 x 4.30 x2.50
Woonkamer: 6.95 x 4.30
Slaapk. 2: 4.25 x 3.60

Het woningaanbod

Maximastraat 7, Melissant
Maximastraat 7
€ 325.000 k.k.
Melissant
de Duinen 249, Ouddorp
de Duinen 249
€ 635.000 k.k.
Ouddorp