Klepperstee - Koolmees 414

Ouddorp

€ 210.000 v.o.n.

Aantal keer bekeken: 792
Klepperstee - Koolmees 414, Ouddorp

Kenmerken

  • Vraagprijs € 210.000 v.o.n.Bereken maandlasten
  • Bouwjaar 2024
  • Woonoppervlakte 50 m²
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Perceeloppervlakte 269 m²
  • Inhoud 150 m³
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Recreatie

Kaart

Klepperstee - Koolmees 414, Ouddorp

Omschrijving

Wil jij in eigen land volop genieten van een prachtige, rustige plek aan zee, op een park dat 365 dagen per jaar geopend is? Dan is deze luxe ruime cabin in het deelgebied Koolmees wellicht iets voor jou!

Leverancier
Avilla B.V. is een geselecteerde leverancier van Cabins voor het Vakantiepark de Klepperstee. Avilla is een lokaal bedrijf, gevestigd op korte rijafstand van het park. De afgelopen jaren zijn er door Avilla een veelvoud aan cabins gerealiseerd, voor zowel gasten van het park alsook verhuur cabins voor de Klepperstee.

Ontwerp
Alle Avilla’s worden in Nederland volgens Nederlandse bouwregels ontworpen en in Ouddorp (ZH) gebouwd. Tijdens de bouw ben je van harte welkom om de voortgang te komen bekijken. De architect van Avilla werkt samen met de klant toe naar een passend ontwerp, waarin alle wensen en eisen zijn opgenomen. In dit geval heeft de lichtinval, zon- en ruimtebeleving centraal gestaan bij het tot stand komen van dit woningontwerp, vanzelfsprekend zijn er aanvullende wensen met de toekomstige eigenaar bespreekbaar.

Door de volledig constructief doorberekende houtconstructie, verantwoorde bouwdetails, toepassing van hoogwaardige materialen, zoals gemodificeerde gevelbekleding, Schüco gevelkozijnen, EPDM bodem- en dakbedekking, enzovoort, ben je verzekerd van jarenlang onderhoudsvriendelijk gebruik van jouw buitenverblijf. De basisinrichting zoals toilet en badkamer zijn standaard inbegrepen, maar net zoals de keukeninrichting, vloerbedekking e.d. zijn hier nog keuzes te maken. Het is zelfs mogelijk de woning geheel sleutel klaar op te leveren.

Goed om te weten: De cabin is gelegen op huurgrond, met jaarlijkse huurkosten van ongeveer € 3.800 en parkkosten van € 1.250. Het vakantiepark biedt uitstekende voorzieningen, waaronder een waanzinnige zwemvijver, en is het hele jaar door geopend en toegankelijk. Parkeren kan dicht bij de cabin, terwijl bezoekers een aangewezen parkeerplaats bij de receptie hebben. Plaatsing van de cabin is mogelijk vanaf januari 2025.

Reageer op dit object!

Heeft u interesse in deze woning? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Het woningaanbod

Vrouwtjesweg 62, Stad aan 't Haringvliet
Vrouwtjesweg 62
€ 750.000 k.k.
Stad aan 't Haringvliet
Jonkerstee 21, Ouddorp
Jonkerstee 21
€ 425.000 k.k.
Ouddorp
Bezuijen Bemiddeling