Kabbelaarsbank 2D

Ouddorp

onder bod

Aantal keer bekeken: 1438
Kabbelaarsbank 2D, Ouddorp

Kenmerken

  • Status onder bod
  • Bouwjaar 1995
  • Woonoppervlakte 158 m²
  • Kamers 4
  • Slaapkamers 3
  • Inhoud 528 m³
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Recreatie

Kaart

Kabbelaarsbank 2D, Ouddorp

Omschrijving

Splitlevel appartement met met drie slaapkamers en drie badkamers in Marina Port Zélande; één van Nederlands mooiste en modernste jachthavens!

Op deze unieke locatie kunt u het hele jaar genieten van een vaar- en strandvakantie. Het prachtige Grevelingenmeer ligt voor de deur en het Noordzeestrand ligt op loopafstand. Genieten van de natuur, strand, watersporten met ook nog eens alle voorzieningen dichtbij. Zo bevindt zich in de directe omgeving onder andere een supermarkt, aquapark, bushalte, speelveld met terras, voetbalkooi en nog veel meer. Dit moet u zien en ervaren!

HARBOURLOFT
Dit prachtige harbourloft beschikt over een riante living, open keuken, twee badkamers en twee slaapkamers op de begane grond. In het souterrain bevindt zich de derde slaapkamer, de derde badkamer en ook een wasruimte. Aan ruimte geen gebrek met in totaal 158 m²woonoppervlakte en een heerlijk zonnig terras op het zuiden van bijna 20 m². De extra hoge plafonds van 3 meter zorgen voor een ruimtelijk gevoel. Het appartement bevindt zich op een ideale plek in het complex met een schitterend uitzicht vanuit de woonkamer op de voorgelegen haven.

UITSTEKENDE VERHUUROPBRENGSTEN
Port Zélande is al ruim 20 jaar een bewezen succes als één van de mooiste jachthavens in Nederland. Een hoge bezettingsgraad zorgt voor uitstekende verhuurmogelijkheden. U behaalt een interessant rendement uit uw vermogen en bent tegelijkertijd eigenaar van een mooi appartement op een prachtige plek.

KENMERKEN 
- magnifiek (haven)uitzicht
- 158 m² woonoppervlakte
- heerlijke plek midden in de natuur
- recreatief gebruik (365 per jaar toegestaan)
- uitstekende verhuurmogelijkheden en een interessant rendement
- gestoffeerd en (eventueel) gemeubileerd
- 3 ruime slaapkamers
- 3 badkamers
- plafondhoogte 3 meter
- praktische tegelvloer

Tip: bekijk de plattegronden!

ALGEMEEN 
Het appartement maakt onderdeel uit van een actieve en gezonde Vereniging van Eigenaars 'Residence Port Zelande'. De maandelijkse bijdrage bedraagt € 142,97. Het appartement betreft een recht van erfpacht. Het erfpachtrecht kan in 2086 met 99 jaar worden verlengd en is tot die tijd uitgesteld van betaling.

GARAGE
Bent u opzoek naar extra opslagruimte of een overdekte parkeerplaats voor uw auto of motor? Er bestaat de mogelijkheid tot het bijkopen van een garagebox. De vraagprijs van de garagebox bedraagt € 28.500,- k.k. De totale afmeting is 6,7 x 3,5 m.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Dit object wordt collegiaal aangeboden met Sinke Komejan Makelaars.

Vergelijkbare woningen

Weststraat 2c, Ouddorp
Weststraat 2c
€ 325.000 k.k.
Ouddorp
Kabbelaarsbank 2A, Ouddorp
Kabbelaarsbank 2A
€ 329.500 k.k.
Ouddorp
Bezuijen Bemiddeling