Horrelshoogte 26 & 29

Ouddorp

Verkocht

Aantal keer bekeken: 1451
Horrelshoogte 26 & 29, Ouddorp

Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Bouwjaar 1973
  • Woonoppervlakte 105 m²
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 3
  • Perceeloppervlakte 788 m²
  • Inhoud 356 m³
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Recreatie

Kaart

Horrelshoogte 26 & 29, Ouddorp

Omschrijving

LET OP: Het betreft twee vrijstaande vakantiewoningen, Horrelshoogte 26 én 29.

Binnen recreatiepark De Horrelshoogte in Ouddorp mogen wij u deze unieke combinatie van twee goed onderhouden en recent gerestylede vrijstaande vakantiebungalows aanbieden. De woningen vormen een unieke combinatie met een perfect vormgegeven en samengestelde tuin. De woningen worden als één gecombineerde koop aangeboden, qua nummering en kadastraal zijn zij wel van elkaar gescheiden.

Mede door de huidige indeling van het perceel ontstaat een uniek geheel als uw eigen object, familieverblijf of verhuurbare eenheden. In totaal beslaan de percelen een oppervlakte van 788 m² (276 m² + 512 m²), de tuinen zijn op het zuiden gericht en aan de westzijde heeft de zon ook vrij spel zodat de zon de gehele dag in de tuin kan staan op de diverse terrassen en bij de diverse zitjes.

INDELING

Bungalow 26
Entree, ruime hal met slimme werkplek en moderne berg/kastruimte, vanuit de hal de toegang tot de recente modieuze badkamer, in de badkamer het toilet, de wastafel en de inloopdouche. Aan de andere kant van de hal de ruime slaapkamer en uiteindelijk de ruime op de tuin gerichte living. De zeer recente keuken is in een ruime hoekopstelling geplaatst en voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een elektrische kookplaat, vaatwasser en koelkast. De wanden, vloeren en plafonds zijn recent afgewerkt, via de woning-brede kunststof pui heeft u prachtig zicht over de tuin en middels de tuindeur direct toegang tot het zonneterras. Buiten de woning staat een recent geplaatste houten berging.

Bungalow 29
Deze woning is gelegen op het ruimere hoekperceel van 512 m² en de woning is door een eerder uitgevoerde uitbouw groter dan nummer 26. Entree, hal met diverse kastruimte, toegang tot de badkamer (toilet, wastafel en inloopdouche), verder de ruime hoofdslaapkamer met erker waarmee extra lichtinval aanwezig is. Verder de living, de tweede nog grotere slaapkamer is vanuit de woonkamer te betreden. Deze kamer is ideaal voor meerdere personen – de tuindeur geeft direct toegang tot de achtertuin. In de woonkamer de ruime zitopstelling, de keuken in een rechte opstelling met diverse inbouwapparatuur, waaronder de elektrische kookplaat, koelkast en vaatwasser. Via de pui direct toegang tot de tuin, in de tuin staat een recent geplaatste zeer luxe en geïsoleerde bergruimte – in deze bergruimte is de witgoedaansluiting aanwezig, gezien de diverse puien kan dit als dé ideale thuiswerkplaats kunnen dienen.

De tuin is professioneel aangelegd met zeer gevarieerde en unieke beplanting, ondanks de grote van de percelen en de gevarieerde inrichting vraagt deze tuin niet veel onderhoud, de diverse borders zijn gevuld met kiezel of schelpen, de bamboes zijn niet woekerend en bij de plantkeuze is gekozen voor langzamer groeiende varianten.

BIJZONDERHEDEN
De woningen zijn gelegen op in erfpacht uitgegeven grond (erfpachtrecht tot in ieder geval 2045). Beperkte parkkosten, vrije verhuurmogelijkheden, geen verhuurverplichtingen. De huidige eigenaar heeft de woningen deels verhuurd en zelf gebruikt, mede door de ligging en de stijl is een zeer hoge score gehaald bij de reviews 9,7 van 10.

Bent u enthousiast geworden over deze unieke plek met twee prachtige vrijstaande vakantiebungalows? Neem dan snel contact op met ons kantoor, we laten het u graag zien!

Het woningaanbod

Zeereep 3, Ouddorp
Zeereep 3
€ 315.000 k.k.
Ouddorp
Rijksstraatweg 191, Ridderkerk
Rijksstraatweg 191
€ 2.700.000 k.k.
Ridderkerk
Bezuijen Bemiddeling