Hofdijksweg 18

Ouddorp

€ 3.700 p/m

Aantal keer bekeken: 8177
Hofdijksweg 18, Ouddorp

Kenmerken

  • Vraagprijs € 3.700 p/m
  • Bouwjaar 2000
  • Woonoppervlakte 258 m²
  • Inhoud 770 m³
  • Aanvaarding per direct

Kaart

Hofdijksweg 18, Ouddorp

Omschrijving

Bent u als ondernemer op zoek naar een ruim pand op een super locatie dan moet u zeker even verder lezen! Dit zeer ruim opgezette winkel/kantoorpand met vele mogelijkheden tot ondernemen in het centrum van Ouddorp, langs een doorgaande weg, bieden wij te huur aan.

Het object is centraal gelegen in het bruisende Ouddorp met diverse parkeergelegenheden voor de deur en het centrum met vele winkels en horeca gelegenheden op steenworp afstand. Met de grote raampartijen zeker geschikt om te dienen als geweldige etalage om al uw prachtige producten/materialen ten toon te stellen.

Het bruto vloeroppervlak (BVO) is in zijn totaliteit ca. 258 m² groot. Het gehele gebouw is vrij nieuw en inzake het interieur heeft u nog de vrije hand en richt u naar eigen smaak in. U heeft hoge plafonds van wel drie meter hoog en afgewerkt met systeemdelen, voorzien van verlichting. Op de vloer ligt een mooie donkere tegelvloer met vloerverwarming. U heeft een eigen pantry met keukenblok, spoelbak, vaatwasser en koelkast, er is een separaat toilet in een ander gedeelte van de winkel en in de pantry voldoende bergruimte met CV-opstelling.

Op de etage van dit mooie pand zijn diverse appartementen gerealiseerd, welke allemaal bewoond zijn en met eigen aparte opgangen. Ouddorp is een gezellige badplaats met in de zomer en tijdens de vakanties veel bezoek van toeristen, dus veel aanloop van mensen in en rond het centrum. Daarom ligt dit object zeker op een top locatie voor een leuke winkel en/of kantoorruimte.

De bestemming van het object valt onder Centrum-1, zie www.ruimtelijkeplannen.nl en betreft detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en kantoren. De huurprijs bedraagt € 3.700 per maand (excl. BTW, excl. GWE). Een snelle oplevering is bespreekbaar.

Heeft u interesse om een keer dit interessante object te bezichtigen, bel voor een afspraak: 0187- 68 48 68!

Reageer op dit object!

Heeft u interesse in deze woning? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Het woningaanbod

Dolphijn 101, Ouddorp
Dolphijn 101
€ 159.000 k.k.
Ouddorp
Singelkade 94, Middelharnis
Singelkade 94
€ 299.000 k.k.
Middelharnis