Het Oude Nieuwland 99

Ouddorp

Verkocht

Aantal keer bekeken: 804
Het Oude Nieuwland 99, Ouddorp

Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Bouwjaar 1961
  • Woonoppervlakte 45 m²
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Perceeloppervlakte 291 m²
  • Inhoud 151 m³
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Recreatie

Kaart

Het Oude Nieuwland 99, Ouddorp

Omschrijving

Op het gezellige recreatiepark Het Oude Nieuwland mogen wij u deze zeer gunstig gelegen recreatiewoning aanbieden op korte afstand van het strand. De woning is recent volledig vernieuwd naar de huidige maatstaven. Ondanks de centrale ligging binnen het park, is er veel privacy, de woning is in een autoluw deel gelegen en door de situering aan het speelveld is dit een ideale woning om met uw gezin te recreëren, uiteraard vormt dit daarmee ook een goed te verhuren object. De woning ligt op een perceel in erfpacht uitgegeven grond van 291 m².

Park Het Oude Nieuwland is één van de oudste vakantieparken van Ouddorp aan Zee, er is een prachtige ligging op wandelafstand van de brede zandstranden en bekende natuurgebieden zoals de Kwade hoek en de Middelduinen, maar ook de voorzieningen in het centrum van Ouddorp zijn op relatief korte afstand vanaf dit park. Op Het Oude Nieuwland is een receptie er zijn diverse speeltuintjes, een jeu de boules baan en aan de wegzijde van het park is een nieuwe eetgelegenheid. Op het park zijn een aantal vaste locaties als parkeergelegenheid aangewezen, hierdoor is het park autoluw.

INDELING
Entree, via het ruime vlonderterras betreedt u de woning middels de dubbele tuindeuren, hier treft u eerst de gezellig woonkamer aan. Mede door de royale glazen pui is er veel lichtinval, via de woonkamer heeft u toegang tot de ruime leefkeuken, de keuken is recent geplaatst en o.a. voorzien van een gascomfort met afzuigkap en een oven. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de twee ruime tweepersoons slaapkamers en de ruime, deels betegelde badkamer welke is voorzien van een douchehoek, wastafelmeubel en het toilet. De tuin rondom de woning is aangelegd met de een gazon, een ruim terras, daarnaast is er een nieuw geplaatste berging aanwezig. De woning wordt verwarmd d.m.v. een gaskachel en het water wordt verwarmd middels een geiser. De woning is goed geisoleerd, voorzien van dubbele beglazing, recent vernieuwd en goed onderhouden.

Het perceel is maar liefst 291 m² groot. De grondeigenaar is de Stichting Het Blaeuwe Huus (VVV Goeree-Overflakkee), zij geven de grond uit in erfpacht. Het huidige erfpachtcontract loopt tot 2050 en de jaarlijkse canon is ca. € 940. De jaarlijkse parkkosten bedragen € 425. Daarnaast betaald u € 25 voor een parkeersticker zodat u uw auto kwijt kunt op de parkeerplaats van het park. De totale jaarlijkse kosten komen uit op (940 + 425 + 25 =) € 1.390. Honden worden in de periode van 1 mei tot en met 31 augustus niet op het terrein toegelaten. Buiten dit tijdvak zijn honden van uitsluitend eigen erfpachters op de eigen erfpachtgrond toegestaan. U vindt de ingang van park H.O.N. aan de Oude Nieuwlandseweg 11. Voor meer informatie betreft de erfpacht verwijzen we u naar de volgende link: hetoudenieuwland.nl/?Informatie:Parkreglement

Bent u opzoek naar een leuk vakantiehuis in Ouddorp aan zee op loopafstand van het strand? Hier is het!

Het woningaanbod

Waterrijck 15, Middelharnis
Waterrijck 15
€ 990.000 v.o.n.
Middelharnis
Waterrijck 14, Middelharnis
Waterrijck 14
€ 1.150.000 v.o.n.
Middelharnis
Bezuijen Bemiddeling