Het Oude Nieuwland 97

Ouddorp

Verkocht

Aantal keer bekeken: 4392
Het Oude Nieuwland 97, Ouddorp

Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Bouwjaar 1960
  • Woonoppervlakte 54 m²
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 4
  • Perceeloppervlakte 409 m²
  • Inhoud 209 m³
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Recreatie

Kaart

Het Oude Nieuwland 97, Ouddorp

Omschrijving

Hoe een vakantiewoning aan zee hoort te zijn? Voorzien van een leuke inrichting, zee blauw en wit geverfd, sfeervolle houten vloer, gezellig kacheltje, genoeg slaapkamers voor het gezin en/of gasten, een groene tuin met privacy en natuurlijk op korte loopafstand tot het strand. Hier heeft u het allemaal, bij vakantiewoning Het Oude Nieuwland 97 in Ouddorp aan zee!

INDELING
Via de gezellige overkapping betreedt u de woning in de woonkamer. De woonkamer heeft een leuke hoogte met open nok, in de hoek staat een leuke houtkachel en grenzend aan de woonkamer vindt u de keukenopstelling. De vakantiewoning is voorzien van maar liefst vier slaapkamers, een separaat toilet en badkamer. De badkamer is voorzien van doucheruimte, ligbad, wastafel, witgoedaansluiting, dakvenster en ook de geiser bevindt zich hier. De groene tuin rondom is een heerlijke plek met veel privacy! Hier hoort u de vogeltjes fluiten en ruikt u de heerlijk zilte zeelucht. In de tuin, achter de woning, staan twee houten schuurtjes.

De grondeigenaar is de Stichting Het Blaeuwe Huus (VVV Goeree-Overflakkee), zij geven de grond uit in erfpacht. Het huidige erfpachtcontract loopt tot 2050 en de jaarlijkse canon is ca. € 1.175,-. De jaarlijkse parkkosten bedragen € 425. Daarnaast betaald u € 25 voor een parkeersticker zodat u uw auto kwijt kunt op de parkeerplaats van het park en € 50 voor de WiFi. Honden worden in de periode van 1 mei tot en met 31 augustus niet op het terrein toegelaten. Buiten dit tijdvak zijn honden van uitsluitend eigen erfpachters op de eigen erfpachtgrond toegestaan. U vindt de ingang van park H.O.N. aan de Oude Nieuwlandseweg 11. Bij aankoop van een recreatiewoning op Het Oude Nieuwland dient de kopende partij eenmalig een extra canon te betalen plus € 175 inschrijfgeld Stichting Het Oude Nieuwland.

Binnen kijken op deze mooie groene plek? We laten het u graag zien!

Vergelijkbare woningen

Het Oude Nieuwland 132, Ouddorp
Het Oude Nieuwland 132
€ 200.000 k.k.
Ouddorp
Het Oude Nieuwland 11, Ouddorp
Het Oude Nieuwland 11
€ 200.000 k.k.
Ouddorp
Bezuijen Bemiddeling