Het Oude Nieuwland 53

Ouddorp

Verkocht

Aantal keer bekeken: 19224
Het Oude Nieuwland 53, Ouddorp

Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Bouwjaar 2000
  • Woonoppervlakte 80 m²
  • Kamers 4
  • Slaapkamers 3
  • Perceeloppervlakte 182 m²
  • Inhoud 330 m³
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Recreatie

Kaart

Het Oude Nieuwland 53, Ouddorp

Omschrijving

Ruime recreatiewoning op steenworpafstand van het prachtige Noordzeestrand te koop! Deze leuke vakantiewoning heeft een woonoppervlak van 80 m², mooie open nok, ruime leefkeuken, is voorzien van vloerverwarming en heeft een gezellige houtkachel voor de sfeer. En helemaal ingericht met een leuke beach-look! Het perceel is 182 m² groot en betreft erfpachtgrond, gelegen aan het begin van het gemoedelijke recreatiepark Het Oude Nieuwland, vanaf hier ziet u de duinen liggen.

INDELING
U komt binnen in de entreehal met meterkast en toegang tot de ruime badkamer, voorzien van toilet, wastafelmeubel en douchecabine. De royale woonkamer is verdeeld over een zithoek en leefkeuken. Naast de keuken in L-opstelling is voldoende ruimte voor een grote eettafel. Wat hier direct opvalt is de prachtige hoogte tot aan de nok van de woning, ca. 490 cm hoog. De knusse zithoek bevindt zich aan de andere kant en in het midden is de gezellige houtkachel gesitueerd. De eerste slaapkamer van ruim 17 m² bevindt zich op de begane grond, deze kamer is ruim genoeg om eventueel op te splitsen in twee kamers. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming (2017). Middels een vaste trap in de woonkamer is de bovenverdieping te bereiken. Hier zijn nog eens twee vertrekken ingericht als slaapkamer.

De tuin van dit houten, vrijstaande beachhouse is eenvoudig ingericht en voorzien van overkapping en praktische berging. Het terras is georiënteerd op het zuiden en dus goed op de zon gelegen. En zoals eerder vermeld: op zeer korte afstand van de prachtige duinen, strand en de Noordzee. Deze recreatiewoning wordt aangeboden inclusief inventaris conform Lijst Roerende Zaken.

De grondeigenaar is de Stichting Het Blaeuwe Huus (VVV Goeree-Overflakkee), zij geven de grond uit in erfpacht. Het huidige erfpachtcontract loopt tot 2050 en de jaarlijkse canon is ca. € 870,-. De jaarlijkse parkkosten bedragen € 425. Daarnaast betaald u € 25 voor een parkeersticker zodat u uw auto kwijt kunt op de parkeerplaats van het park en € 50 voor de WiFi. De totale jaarlijkse kosten komen uit op € 1.370. Honden worden in de periode van 1 mei tot en met 31 augustus niet op het terrein toegelaten. Buiten dit tijdvak zijn honden van uitsluitend eigen erfpachters op de eigen erfpachtgrond toegestaan. U vindt de ingang van park H.O.N. aan de Oude Nieuwlandseweg 11. Bij aankoop van een recreatiewoning op Het Oude Nieuwland dient de kopende partij eenmalig een extra canon te betalen plus € 175 inschrijfgeld Stichting Het Oude Nieuwland.

Binnen kijken in deze leuke vakantiewoning in Ouddorp aan zee?

Vergelijkbare woningen

Prinsenhof 76, Ouddorp
Prinsenhof 76
€ 285.000 k.k.
Ouddorp
Horrelshoogte 17, Ouddorp
Horrelshoogte 17
€ 250.000 k.k.
Ouddorp
Bezuijen Bemiddeling