Het Oude Nieuwland 37

Ouddorp

Verkocht

Aantal keer bekeken: 1171
Het Oude Nieuwland 37, Ouddorp

Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Bouwjaar 1973
  • Woonoppervlakte 27 m²
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Perceeloppervlakte 180 m²
  • Inhoud 114 m³
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Recreatie

Kaart

Het Oude Nieuwland 37, Ouddorp

Omschrijving

BEACH HOUSE FOR SALE!

We mogen dit onwijs leuke vakantiehuisje op loopafstand van het Ouddorpse strand verkopen! Met twee slaapkamers, een gezellige woonkamer met open nok en sfeervolle pelletkachel is dit hier heerlijk thuis komen na een dagje surfen of relaxen op het strand. De tuin is lekker groen, privé en ingericht met een leuke fruitboom, zeeden, druivenranken en meer! Steek die BBQ maar aan en geniet, dit is alles wat u nodig heeft!

INDELING
De recreatiewoning is ingericht met een gezellige woonkamer met open nok en zoals eerder genoemd de sfeervolle pelletkachel. Ingericht met een open keukentje is dit een leuke knusse ruimte met uitzicht op de tuin. De badkamer is voorzien van doucheruimte, toilet en wastafel. Er zijn twee slaapkamers aanwezig. Buitenom kunt u de berging bereiken, dit is opgesplitst in twee ruimtes plus een derde ruimte waar zich de meterkast bevindt. In de tuin kunt u heerlijk zitten op het zonnige terras. Een knus hoekje in de zon om lekker tot rust te komen na een heerlijke stranddag of juist verscholen onder de mooie grote zeeden.

De grondeigenaar is de Stichting Het Blaeuwe Huus (VVV Goeree-Overflakkee), zij geven de grond uit in erfpacht. Het huidige erfpachtcontract loopt tot 2049 en de jaarlijkse canon is ca. € 835. De jaarlijkse parkkosten bedragen € 425. Daarnaast betaald u € 25 voor een parkeersticker zodat u uw auto kwijt kunt op de parkeerplaats van het park. De totale jaarlijkse kosten komen uit op (835 + 425 + 25 =) € 1.360,-. Honden worden in de periode van 1 mei tot en met 31 augustus niet op het terrein toegelaten. Buiten dit tijdvak zijn honden van uitsluitend eigen erfpachters op de eigen erfpachtgrond toegestaan. U vindt de ingang van park H.O.N. aan de Oude Nieuwlandseweg 11. Voor meer informatie betreft de erfpacht verwijzen we u naar de volgende link: hetoudenieuwland.nl/?Informatie:Parkreglement

Een leuk en knus strandhuisje op loopafstand van de prachtige zandstranden aan de Noordzee. Nu te koop bij Bezuijen Bemiddeling!

Het woningaanbod

Voorstraat 39, Dirksland
Voorstraat 39
€ 575.000 k.k.
Dirksland
Molenzicht 73, Dirksland
Molenzicht 73
€ 250.000 k.k.
Dirksland
Bezuijen Bemiddeling