Het Oude Nieuwland 37

Ouddorp

Verkocht

Aantal keer bekeken: 2185
Het Oude Nieuwland 37, Ouddorp

Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Bouwjaar 1973
  • Woonoppervlakte 27 m²
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Perceeloppervlakte 180 m²
  • Inhoud 114 m³
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Recreatie

Kaart

Het Oude Nieuwland 37, Ouddorp

Omschrijving

BEACH HOUSE FOR SALE!

Te koop: dit onwijs leuke en recent vernieuwde vakantiehuisje op loopafstand van het Ouddorpse strand! De houten gevelbekleding is volledig vernieuwd en onbehandeld gebleven zodat dit zal gaan verweren en zo een natuurlijke kleur krijgt en perfect opgaat in de omgeving. Ook is het dak van de woning vernieuwd, inclusief de goten. Met twee slaapkamers, een gezellige woonkamer met open nok en sfeervolle pelletkachel is dit hier heerlijk thuis komen na een dagje surfen of relaxen op het strand. De sfeervolle en recent opgeknapte duintuin is heerlijk groen, privé en ingericht met nieuw speels vormgegeven terras, duingras, een leuke fruitboom, zeeden, druivenranken en meer! Steek die BBQ maar aan en geniet, dit is alles wat u nodig heeft.

INDELING
De recreatiewoning is ingericht met een gezellige woonkamer met open nok en zoals eerder genoemd de sfeervolle pelletkachel. Ingericht met een open keukentje is dit een leuke knusse ruimte met uitzicht op de tuin. De badkamer is voorzien van doucheruimte, toilet en wastafel. Er zijn twee slaapkamers aanwezig. Buitenom kunt u de berging bereiken, dit is opgesplitst in twee ruimtes plus een derde ruimte waar zich de meterkast bevindt. In de tuin kunt u heerlijk zitten op het zonnige terras. Een knus hoekje in de zon om lekker tot rust te komen na een heerlijke stranddag of juist verscholen onder de mooie grote den.

De grondeigenaar is de Stichting Het Blaeuwe Huus (VVV Goeree-Overflakkee), zij geven de grond uit in erfpacht. Het huidige erfpachtcontract loopt tot 2050, de jaarlijkse canon bedraagt ca. € 865,- en de jaarlijkse parkkosten € 425. Daarnaast betaald u € 25 voor een parkeersticker zodat u uw auto kunt parkeren op de afgesloten parkeerplaats van het park. De jaarlijkse kosten komen uit op (865 + 425 + 25 =) € 1.315,-. Honden worden in de periode van 1 mei tot en met 31 augustus niet op het terrein toegelaten. Buiten dit tijdvak zijn honden van uitsluitend eigen erfpachters op de eigen erfpachtgrond toegestaan. U vindt de ingang van park H.O.N. aan de Oude Nieuwlandseweg 11. Voor meer informatie betreft de erfpacht verwijzen we u naar de volgende link: hetoudenieuwland.nl/?Informatie:Parkreglement. Bij aankoop van een recreatiewoning op Het Oude Nieuwland dient de kopende partij eenmalig een extra canon te betalen plus € 175 inschrijfgeld Stichting Het Oude Nieuwland.

BIJZONDERHEDEN
- Vrijstaande houten recreatiewoning;
- Douglashout gevelbekleding volledig vernieuwd;
- Nieuwe dakbedekking en goten;
- Nieuw buitenterras en inrichting duintuin;
- Zowel binnen als buiten veel privacy;
- Korte loopafstand van het strand;
- Lage park- en erfpacht lasten;
- Recreatiewoning wordt aangeboden incl. inventaris conform Lijst Roerende Zaken;
- Het staat vrij de recreatiewoning al dan niet te verhuren.

Een onwijs leuk en knus strandhuisje op loopafstand van de prachtige zandstranden aan de Noordzee. Nu te koop, natuurlijk bij Bezuijen Bemiddeling!

Vergelijkbare woningen

Horrelshoogte 40, Ouddorp
Horrelshoogte 40
€ 175.000 k.k.
Ouddorp
Het Oude Nieuwland 132, Ouddorp
Het Oude Nieuwland 132
€ 200.000 k.k.
Ouddorp
Bezuijen Bemiddeling