Het Oude Nieuwland 24

Ouddorp

Verkocht

Aantal keer bekeken: 3150
Het Oude Nieuwland 24, Ouddorp

Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Bouwjaar 1973
  • Woonoppervlakte 69 m²
  • Kamers 4
  • Slaapkamers 3
  • Perceeloppervlakte 171 m²
  • Inhoud 255 m³
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Recreatie

Kaart

Het Oude Nieuwland 24, Ouddorp

Omschrijving

BEACH HOUSE FOR SALE! Dit leuke vakantiehuisje op loopafstand van het Ouddorpse strand! De kunststof gevelbekleding en kunststof kozijnen met dubbel glas maken de woning onderhoudsarm. Met drie slaapkamers, een gezellige woonkamer met open keuken en sfeervolle houtkachel is dit hier heerlijk thuis komen na een dagje surfen of relaxen op het strand. De tuin is niet groot maar ruim genoeg om heerlijk te relaxen. Vanaf hier ziet u de duinen zelfs liggen! Steek die BBQ maar aan en geniet, dit is alles wat u nodig heeft. De recreatiewoning dateert uit de jaren '70 maar is rond het jaar 2000 grotendeels vernieuwd.

INDELING
De vakantiewoning heeft een leuke woonkamer met open keuken in L-opstelling. In de hoek van de kamer is een leuk houtkachel aanwezig wat een gezellige en sfeervolle aanvulling is op de centrale verwarming met radiotoren. De woning is afgewerkt met een mooie houten vloer. Middels openslaande deuren bereikt u het buitenterras. Via een klein halletje zijn de drie slaapkamers en de badkamer te bereiken. De hoofdslaapkamer biedt ruimte voor een tweepersoonsbed. De overige twee fungeren als kinder/logeerkamers. Daarnaast is er nog een berging aanwezig welke vanuit de woonkamer bereikbaar is. In de tuin staat daarnaast nog een houten tuinhuisje. De tuin ligt op het westen waardoor u heerlijk kunt genieten van de avondzon. Er is buitenverlichting en een buitenkraan aanwezig.

De grondeigenaar is de Stichting Het Blaeuwe Huus (VVV Goeree-Overflakkee), zij geven de grond uit in erfpacht. Het huidige erfpachtcontract loopt tot 2050, de jaarlijkse canon bedraagt ca. € 867,- en de jaarlijkse parkkosten € 425. Daarnaast betaald u € 25 voor een parkeersticker zodat u uw auto kunt parkeren op de afgesloten parkeerplaats van het park. De jaarlijkse kosten komen uit op (867 + 425 + 25 =) € 1.317,-. Honden worden in de periode van 1 mei tot en met 31 augustus niet op het terrein toegelaten. Buiten dit tijdvak zijn honden van uitsluitend eigen erfpachters op de eigen erfpachtgrond toegestaan. U vindt de ingang van park H.O.N. aan de Oude Nieuwlandseweg 11. Voor meer informatie betreft de erfpacht verwijzen we u naar de volgende link: hetoudenieuwland.nl/?Informatie:Parkreglement. Bij aankoop van een recreatiewoning op Het Oude Nieuwland dient de kopende partij eenmalig een extra canon te betalen plus € 175 inschrijfgeld Stichting Het Oude Nieuwland.

BIJZONDERHEDEN
- Vrijstaande recreatiewoning;
- Korte loopafstand van het strand;
- Lage park- en erfpacht lasten;
- Recreatiewoning wordt aangeboden incl. inventaris conform Lijst Roerende Zaken;
- Het staat vrij de recreatiewoning al dan niet recreatief te verhuren.

Een onwijs leuk en knus strandhuisje op loopafstand van de prachtige zandstranden aan de Noordzee. Nu te koop, natuurlijk bij Bezuijen Bemiddeling!

Het woningaanbod

Kelderweg 32, Ouddorp
Kelderweg 32
€ 1.950.000 k.k.
Ouddorp
Prinsenhof 52., Ouddorp
Prinsenhof 52.
€ 570.000 k.k.
Ouddorp
Bezuijen Bemiddeling