Het Oude Nieuwland 22

Ouddorp

Verkocht

Aantal keer bekeken: 2831
Het Oude Nieuwland 22, Ouddorp

Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Bouwjaar 1973
  • Woonoppervlakte 39 m²
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Perceeloppervlakte 198 m²
  • Inhoud 136 m³
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Recreatie

Kaart

Het Oude Nieuwland 22, Ouddorp

Omschrijving

Gelegen op een rustig, autoluw park genaamd Het Oude Nieuwland, ligt deze sfeervolle stenen recreatiebungalow met vrije tuin en berging op een perceel erfpachtgrond van 198 m² groot. De locatie van het park is bijzonder, binnen enkele minuten lopen bent u op het Noordzeestrand! Ook het gezellige centrum van Ouddorp is aan te fietsen, hier bevinden zich alle faciliteiten die u nodig heeft. Werkelijk alles wat u nodig heeft is in de buurt!

INDELING
De recreatiewoning is ingericht met een vierkante woonkamer met veel raampartijen en voorzien van open keuken. De woning wordt elektrisch verwarmd. De badkamer is ingericht met doucheruimte, toilet en wastafel. Er zijn twee slaapkamers aanwezig. In de tuin staat een vrijstaande houten berging. In de tuin kunt u lekker zitten op het zonnige terras. Een knus hoekje in de zon om lekker tot rust te komen na een heerlijke stranddag.

De grondeigenaar is de Stichting Het Blaeuwe Huus (VVV Goeree-Overflakkee), zij geven de grond uit in erfpacht. Het huidige erfpachtcontract loopt tot 2049 en de jaarlijkse canon is ca. € 800. De jaarlijkse parkkosten bedragen € 425. Daarnaast betaald u € 25 voor een parkeersticker zodat u uw auto kwijt kunt op de parkeerplaats van het park. De totale jaarlijkse kosten komen uit op (800 + 425 + 25 =) € 1.250,-. Honden worden in de periode van 1 mei tot en met 31 augustus niet op het terrein toegelaten. Buiten dit tijdvak zijn honden van uitsluitend eigen erfpachters op de eigen erfpachtgrond toegestaan. U vindt de ingang van park H.O.N. aan de Oude Nieuwlandseweg 11. Voor meer informatie betreft de erfpacht verwijzen we u naar de volgende link: hetoudenieuwland.nl/?Informatie:Parkreglement

Een leuk, knus stenen vakantiehuis heel dicht bij het prachtige zandstrand aan de Noordzee. Wie wilt dat nu niet?

Het woningaanbod

Voorstraat 39, Dirksland
Voorstraat 39
€ 575.000 k.k.
Dirksland
Zeereep 3, Ouddorp
Zeereep 3
€ 315.000 k.k.
Ouddorp
Bezuijen Bemiddeling