Het Oude Nieuwland 136

Ouddorp

Verkocht

Aantal keer bekeken: 6329
Het Oude Nieuwland 136, Ouddorp

Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Bouwjaar 1971
  • Woonoppervlakte 36 m²
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Perceeloppervlakte 242 m²
  • Inhoud 111 m³
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Recreatie

Kaart

Het Oude Nieuwland 136, Ouddorp

Omschrijving

Betaalbaar recreëren op een prachtig plekje in Ouddorp aan zee! Dat doet u in deze leuke vakantiewoning aan de rand van Het Oude Nieuwland. Het perceel erfpachtgrond is 242 m² groot en bevindt zich aan de buitenrand van het park, tegen de schurveling aan. Hier vindt u optimale privacy en rust. Het Oude Nieuwland is een gezellig en rustig park. De afstand tot het strand is ideaal, met slechts een paar minuten lopen staat u in de duinen. Welkom in Ouddorp aan zee!

INDELING
De recreatiewoning heeft een woonoppervlakte van 36 m² en is eenvoudig ingericht. De woonkamer met open keuken is georiënteerd op de tuin en er zijn twee slaapvertrekken aanwezig plus een badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel. De kozijnen zijn gedeeltelijk van kunststof en voorzien van dubbel glas. Warm water geschiedt via een boiler en een elektrische kachel verwarmd de woning. De woning is niet aangesloten op aardgas, er wordt gekookt op gas uit een gasfles. Op het perceel staan twee praktische tuinhuisjes, ideaal voor fietsen en tuinspullen.

De grondeigenaar is de Stichting Het Blaeuwe Huus (VVV Goeree-Overflakkee), zij geven de grond uit in erfpacht. Het huidige erfpachtcontract loopt tot 2050, de jaarlijkse canon bedraagt ca. € 950 en de jaarlijkse parkkosten € 425. Daarnaast betaald u € 25 voor een parkeersticker zodat u uw auto kunt parkeren op de afgesloten parkeerplaats van het park. Honden worden in de periode van 1 mei tot en met 31 augustus niet op het terrein toegelaten. Buiten dit tijdvak zijn honden van uitsluitend eigen erfpachters op de eigen erfpachtgrond toegestaan. U vindt de ingang van park H.O.N. aan de Oude Nieuwlandseweg 11. Voor meer informatie betreft de erfpacht verwijzen we u naar de volgende link: hetoudenieuwland.nl/?Informatie:Parkreglement. Bij aankoop van een recreatiewoning op Het Oude Nieuwland dient de kopende partij eenmalig een extra canon te betalen plus € 175 inschrijfgeld Stichting Het Oude Nieuwland.

Dit is een heel mooi plekje aan de rand van het gemoedelijke recreatiepark Het Oude Nieuwland, op zeer korte afstand tot het prachtige Noordzeestrand. Binnen kijken? Maak snel een afspraak via ons kantoor.

Vergelijkbare woningen

Het Oude Nieuwland 132, Ouddorp
Het Oude Nieuwland 132
€ 200.000 k.k.
Ouddorp
Horrelshoogte 36, Ouddorp
Horrelshoogte 36
€ 180.000 k.k.
Ouddorp
Bezuijen Bemiddeling