Het Oude Nieuwland 132

Ouddorp

€ 175.000 k.k.

Aantal keer bekeken: 19291
Het Oude Nieuwland 132, Ouddorp

Kenmerken

  • Vraagprijs € 175.000 k.k.Bereken maandlasten
  • Bouwjaar 1973
  • Woonoppervlakte 48 m²
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Perceeloppervlakte 207 m²
  • Inhoud 162 m³
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Recreatie

Kaart

Het Oude Nieuwland 132, Ouddorp

Omschrijving

Vrijstaande vakantiewoning in Ouddorp aan zee te koop! Gelegen aan de rand van het recreatiepark genaamd Het Oude Nieuwland ligt bungalow nummer 132 op een mooi perceel erfpachtgrond van 207 m² en op korte loopafstand van de meest prachtige duinen, het zandstrand en de Noordzee. Een heerlijk plekje om thuis te komen na een zonnige stranddag of een wandeling in de natuur. Het sfeervolle Ouddorpse centrum is gelukkig ook niet ver weg. Hier vindt u alle voorzieningen en gezelligheid die u nodig heeft.

INDELING
De vrijstaande bungalow is ingericht met woonkamer en open keuken welke wordt verwarmd middels een gaskachel. Vanaf deze ruimte heeft u toegang tot de twee zeer ruime slaapvertrekken. Via de hal bereikt u het separate toilet en de badkamer. De badkamer is ingericht met doucheruimte, wastafel, witgoedopstelling en elektrische verwarming. Via de openslaande deuren in de woonkamer stapt u zo het buitenterras op. De onderhoudsarme tuin biedt zeer veel privacy door het groen rondom. Ingericht met schelpenterras en diverse zitjes in de zon. Op het perceel staat een vrijstaande berging.

De grondeigenaar is de Stichting Het Blaeuwe Huus (VVV Goeree-Overflakkee), zij geven de grond uit in erfpacht. Het huidige erfpachtcontract loopt tot 2050, de jaarlijkse canon bedraagt ca. € 805 en de jaarlijkse parkkosten € 425. Daarnaast betaald u € 25 voor een parkeersticker zodat u uw auto kunt parkeren op de afgesloten parkeerplaats van het park. De jaarlijkse kosten komen uit op (805 + 425 + 25 =) € 1.255,-. Honden worden in de periode van 1 mei tot en met 31 augustus niet op het terrein toegelaten. Buiten dit tijdvak zijn honden van uitsluitend eigen erfpachters op de eigen erfpachtgrond toegestaan. U vindt de ingang van park H.O.N. aan de Oude Nieuwlandseweg 11. Bij aankoop van een recreatiewoning op Het Oude Nieuwland dient de kopende partij eenmalig een extra canon te betalen plus € 175 inschrijfgeld Stichting Het Oude Nieuwland.

Binnenkijken bij deze leuke recreatiewoning? Laat het ons weten!

Reageer op dit object!

Heeft u interesse in deze woning? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Het woningaanbod

Nollepolder 9, Melissant
Nollepolder 9
€ 310.000 v.o.n.
Melissant
Jonkerstee 11, Ouddorp
Jonkerstee 11
€ 330.000 k.k.
Ouddorp
Bezuijen Bemiddeling