Havenkade 18

Middelharnis

Verkocht

Aantal keer bekeken: 5175
Havenkade 18, Middelharnis

Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Woonoppervlakte 105 m²
  • Kamers 3
  • Inhoud 300 m³
  • Aanvaarding In overleg

Kaart

Havenkade 18, Middelharnis

Omschrijving

Gelegen in dit prachtige appartementencomplex ligt op de derde verdieping appartement 18. Met een ruim balkon van circa 11 m² op het westen kunt u van de middag tot de avond genieten van het mooie uitzicht en de zon. Vanaf dit hoekappartement heeft u een geweldig uitzicht over de haven van Middelharnis.

INDELING
Entreehal, bergkamer met technische installaties en opstalplaats voor uw wasmachine en droger, 1e slaapkamer, 2e slaapkamer, royale living met openslaande deuren naar een balkon en een royale ruimte voor de door u gewenste keukenopstelling. Dit hoekappartement krijgt door de raampartijen aan de zijkant een heerlijke lichtinval in de keuken en woonkamer. Er is een lift aanwezig die voor uw deur uitkomt, een berging voor uw opslag en parkeren doet u achter het gebouw.

DUURZAAM EN ENERGIEZUINIG
Als bewoner van het appartementencomplex kunt u rekenen op alle denkbare gemakken. Uiteraard is het gebouw voorzien van een lift en krijgt ieder appartement een eigen berging. Maar het geheel is ook ontworpen volgens de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid. De isolatie voldoet aan de strenge normen van dit moment. Zodoende woont u straks in een comfortabel appartement.

Wilt u wonen op stand in één van de mooiste appartementen van 't land: 0187 - 68 48 68

Het woningaanbod

Dorpsweg 415, Ouddorp
Dorpsweg 415
€ 419.500 k.k.
Ouddorp
Dorpstienden 12A, Ouddorp
Dorpstienden 12A
€ 400.000 k.k.
Ouddorp
Bezuijen Bemiddeling