Dolphijn 64

Ouddorp

Verkocht

Aantal keer bekeken: 1897
Dolphijn 64, Ouddorp

Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Bouwjaar 1967
  • Woonoppervlakte 35 m²
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Perceeloppervlakte 51 m²
  • Inhoud 142 m³
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Recreatie

Kaart

Dolphijn 64, Ouddorp

Omschrijving

Bent u op zoek naar sfeer en rust? Op het kleinschalige en prachtig groene parkje genaamd de Dolphijn, midden in de natuur bevindt zich dit goed onderhouden huisje in de originele kleurstelling. De ingang van het park ligt in de Klarebeekweg in het buitengebied van Ouddorp. U rijdt door de poort en gelijk al valt de rust over u heen en neemt de stilte het over. U vervolgt uw weg over het smalle weggetje richting huisje nummer 64. Daar parkeert u uw auto in het groen en kunt uw vakantie beginnen.

INDELING
De woning is niet groot maar perfect als vakantieverblijf voor rust- en natuurliefhebbers. De woning heeft een sfeervolle, lichte woonkamer en volledig houten interieur. Grenzend aan de woonkamer ligt de lichtgroene keuken, voorzien van elektrische kookplaat, koelkast en een oven. Verder is de bungalow voorzien van twee slaapkamers, een badkamer met doucheruimte, toilet en wastafel.

Grenzend aan de woning zit een praktische berging, een heerlijke overkapping en er is elektrische zonwering, plus een buitenkraan aanwezig. In de royale groene tuin bevinden zich volwassen bomen, maar ook nog een kleine vrijstaande berging voor eventuele buitenmeubels.

De bungalow heeft een geïsoleerd dak, dubbele beglazing, geïsoleerde wanden, elektrische verwarming in elke kamer. De vernieuwde stoppenkast dateert uit 2009. De buitenkant van de woning is in 2021 geschilderd.

BIJZONDERHEDEN
- De recreatiewoning mag niet commercieel verhuurd worden;
- De grondsituatie is een combinatie tussen eeuwigdurende erfpacht en onverdeeld economisch eigendom;
- Het perceel Dolphijn 64 is 51 m² groot, eeuwigdurende erfpachtgrond;
- De overige percelen van het park zijn verdeeld in een gedeelte eeuwig durende erfpachtgrond wat reeds is afgekocht en een gedeelte economisch eigendom van alle huisjeseigenaren van het park;
- De bijdrage voor 2023 is vastgesteld op €800, dit bedrag is inclusief de erfpachtcanon ad €325 en wordt 5- jaarlijks herzien en aangepast volgens de wettelijke indexering;
- U heeft de grond rondom de woning als tuin in gebruik, dit is uw exclusieve gebruiksrecht;
- In de zomermaanden mogen er geen grootschalige verbouwingen plaatsvinden.

Een lieflijk en uiterst charmante houten vakantiewoning op een geweldig plek waar het ultieme vakantiegevoel u omarmd. Uniek in Ouddorp en omstreken!

Vergelijkbare woningen

Prinsenhof 38, Ouddorp
Prinsenhof 38
€ 250.000 k.k.
Ouddorp
Het Oude Nieuwland 53, Ouddorp
Het Oude Nieuwland 53
€ 250.000 k.k.
Ouddorp
Bezuijen Bemiddeling