Dolphijn 103

Ouddorp

onder bod

Aantal keer bekeken: 5147
Dolphijn 103, Ouddorp

Kenmerken

  • Status onder bod
  • Woonoppervlakte 36 m²
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Perceeloppervlakte 51 m²
  • Inhoud 125 m³
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Recreatie

Kaart

Dolphijn 103, Ouddorp

Omschrijving

SPROOKJE TE KOOP!

Bent u op zoek naar sfeer en rust? Dan kunt u daarmee stoppen, u vindt het absoluut hier! Op het parkje De Dolphijn is het een heerlijke oase van rust en natuur, waar zelden iets te koop staat maar nu dus wel. De charme van het huisje en de omgeving moet u zelf beleven en ervaren.

De ingang van het park ligt in de Klarebeekweg in het buitengebied van Ouddorp. U rijdt door de mooie stoere en elektrische bedienbare houten poort het parkje op en gelijk al valt de rust over u heen en neemt de stilte het over. Rust, natuur en vrijheid. Over de smalle weg gaat u naar huisje nummer 103.

Nummer 103 is een super schattig vakantiehuis in leuke kleurstelling waar het ultieme vakantiegevoel u omarmd. Het is helemaal leuk, gezellig, authentiek en door de jaren heen goed onderhouden. De woning heeft een sfeervolle, lichte woonkamer met uitzicht op het groen en voorzien van openslaande deuren zodat binnen en buiten met elkaar verbonden zijn. De half open keuken is functioneel en tijdens het koken heeft u een leuk uitzicht. De woonkamer biedt toegang tot de twee slaapkamers. De badkamer bevindt zich aan de kant van de keuken, naast de hal. Deze is voorzien van toilet, wastafel en douchecabine. De berging aan de woning is buitenom te bereiken, een praktische ruimte voor bijvoorbeeld uw tuinspullen en fietsen.

Echt een heerlijk, superfijn, gezellig vakantiehuis op een geweldig plekje, een stukje ''Heaven on Ouddorp’’.

Dit droomhuisje staat op een perceel eeuwigdurende erfpachtgrond, de jaarlijkse canon bedraagt slechts € 750,00. De canon wordt 5- jaarlijks herzien en aangepast volgens de wettelijke indexering. Alle eigenaren van een woning op Dolphijn zijn mede eigenaar van het park. De helft van de eeuwigdurende erfpacht is afgekocht. We maken u attent op het feit dat permanente bewoning niet toegestaan is, het gehele jaar recreëren wel. Commercieel verhuren is niet toegestaan, uiteraard mogen familieleden/vrienden het wel gebruiken.

LET OP: het bestuur van De Dolphijn moet nog uitspraak doen over de aanpassingen aan en/of rondom het huisje. Hoogstwaarschijnlijk zullen o.a. de coniferen (niet-streekeigen beplanting) worden vervangen voor streekeigen beplanting.

Woonoppervlakte (ca.) 36 m²
Externe bergruimte (ca.) 5 m²
Inhoud (ca.) 125 m³

Het woningaanbod

Eendrachtsweg 34, Stellendam
Eendrachtsweg 34
€ 469.000 k.k.
Stellendam
Beresteyn 21, Goedereede
Beresteyn 21
€ 560.000 k.k.
Goedereede