De Toekomst 61

Ouddorp

Verkocht

Aantal keer bekeken: 1786
De Toekomst 61, Ouddorp

Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Bouwjaar 1976
  • Woonoppervlakte 50 m²
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Perceeloppervlakte 419 m²
  • Inhoud 188 m³
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Recreatie

Kaart

De Toekomst 61, Ouddorp

Omschrijving

Het vakantiepark De Toekomst is alom geliefd vanwege de rust en de ligging nabij de Westduinen en op fietsafstand van de stranden, de natuurgebieden en het centrum. Nummer 61 is een vrijstaande recreatiewoning op een prachtig perceel aan de rand van het park.

INDELING
De woonkamer is ruim, licht en heeft openslaande deuren naar het zonneterras. De leuke hoogte geeft zicht op de balken van de kapconstructie, op de vloer ligt een sfeervolle, warme houten vloer. Voor de avonden dat het wat kouder is en voor nog meer sfeer is er een open haard aanwezig. De keuken is opgesteld in L-vorm met extra aanrechtblok. De woning is voorzien van twee slaapkamers en een badkamer met wastafel, doucheruimte en toilet. Alles bevindt zich op de begane grond. De tuin rondom de woning is erg makkelijk in onderhoud en loopt in hoogte op richting de prachtige schurveling begroeid met volwassen bomen. Parkeren kunt u gemakkelijk op eigen perceel. In de tuin staat nog een ruim tuinhuis. Een heerlijke ruimte om buiten te genieten, tussen het groen en met veel privacy.

Bij nummer 61 behoort eigen grond met een totale afmeting van ca. 419 m². De percelen zijn niet kadastraal uitgemeten maar u koopt een aandeel van het gehele park, een zogeheten appartementsrecht. Binnen deze afmetingen is ook een deel openbare ruimte opgenomen, het feitelijke perceel kan dus afwijken. De jaarlijkse parkbijdrage bedraagt totaal ca. € 1.385 per jaar. Dit bestaat uit € 850 parkbijdrage, € 120 voorschot waterverbruik, € 200 storting onderhoudsfonds van 2023 en € 215 extra bijdrage wegenplan voor het jaar 2023. Hierin zit ook de opstalverzekering, verzekerd tot een bedrag van € 150.000.

Wilt u deze woning vrijblijvend bezichtigen? Laat het ons weten en we plannen een afspraak met u in.

Vergelijkbare woningen

Dorpstienden 12B, Ouddorp
Dorpstienden 12B
€ 330.000 k.k.
Ouddorp
Jonkerstee 11, Ouddorp
Jonkerstee 11
€ 350.000 k.k.
Ouddorp
Bezuijen Bemiddeling