De Goede Ree 19

Goedereede

Verkocht

Aantal keer bekeken: 3990
De Goede Ree 19, Goedereede

Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Bouwjaar 2003
  • Woonoppervlakte 43 m²
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Perceeloppervlakte 340 m²
  • Inhoud 146 m³
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Recreatie

Kaart

De Goede Ree 19, Goedereede

Omschrijving

Een groen paradijsje op het eiland Goeree-Overflakkee, omringd door stranden, duinen en het Grevelingenmeer. Het chalet (2003) is gelegen aan de rand van het recreatieparkje en daardoor voorzien heel veel privacy. Het park grenst aan de uitgestrekte polders van Goedereede, een prachtig uitzicht! De ingang van het park vindt u aan de Doelweg 35. Het perceel is ca. 340 m² groot.

INDELING
Dit chalet heeft een ruime woonkamer, een fijne keuken met o.a. gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en combimagnetron. Er zijn twee slaapkamers aanwezig, waarvan één met een schuifkast met witgoedopstelling, en een badkamer met douchecabine, toilet en wastafel. De cv-installatie (Intergas HRE, 2019) is netjes weggewerkt in de kastruimte. In de tuin bevindt zich een overkapping en een praktisch houten tuinhuis, handig voor uw fietsen en de tuinspullen. Parkeren kunt u op het eigen perceel! Door de prachtige ligging aan de rand van het park heeft u optimale vrijheid en leuk uitzicht. Een heerlijke plek om te recreëren!

Het recreatiepark, met de ingang aan de Doelweg 35, beschikt over een speeltuin voor de kleintjes. De stranden zijn slechts op een paar kilometer afstand, ideaal! De supermarkt van Goedereede is naast het park, één straat verder zijn de restaurantjes met hun gezellige terrasjes. Een fantastische plek om de vakantie door te brengen op de Kop van Goeree. De jaarlijkse VVE bijdrage is ca. € 685. De percelen zijn niet kadastraal uitgemeten maar u koopt een aandeel in het geheel, een zogeheten appartementsrecht.

Goedereede is omringt door prachtig natuurlandschap zoals duinen en akkers. U kunt hier heerlijk wandelen en fietsen in alle rust. En met de N57 als uitvalsweg bent u zo richting Zeeland of de andere kant op naar Rotterdam. Een super locatie met genoeg te beleven in de buurt! Met werkelijk prachtige flora en fauna en als u van fietsen of watersport gecharmeerd bent dan zeggen wij stop met zoeken en neem contact op met ons kantoor!

Het woningaanbod

Noordzeepark-Haringvliet 87, Ouddorp
Noordzeepark-Haringvliet 87
€ 450.000 k.k.
Ouddorp
Prinsenhof 38, Ouddorp
Prinsenhof 38
€ 250.000 k.k.
Ouddorp
Bezuijen Bemiddeling